Vrei sa fii un adolescent de succes? Iata ce trebuie sa faci!

Sfaturi ViitorAm trei cuvinte pentru a schimba viata, creaza, tinteste sus si sfideaza.

Creeaza

Crearea lucrurilor este calea secreta care iti permite sa faci orice vrei. Cum am devenit un scriitor? Am scris. Cum am devenit un programator? Am programat. Cum am devenit un antreprenor? Am inceput o companie. Niciodata nu am avut antrenament profesionist in orice acest lucru, si niciodata nu a contat, fiindca m-am implicat. Poti face si tu acest lucru. Creeaza lucrurile potrivite si nu vei avea nevoie de un CV. Creeaza lucrurile care merita observate si vei fi observat.

Crearea este de asemenea o metoda de a te extinde. Scrisul tau, sau arta ta, sau compania ta, toate acestea se adauga la meritul tau, iar creatia potrivita se realizeaza in timp. Gandeste-te sa cumperi actiunile pentru tine.

Majoritatea oamenilor fac greselile de a-si schimba permanent timpul pentru bani, prin angajare. Acest lucru duce la o capcana de viata in a petrece timp pentru a castiga bani. Daca in loc sa-ti investesti timp in realizarea lucrurilor de valoare, aceste lucruri pot duce viata de unele singure, si sa munceasca pentru tine in timp ce dormi. Vei fi mai fericit si intr-un control mai mare a destinului tau de asemenea.

Tinteste Sus

Lucrurile pe care nimeni nu le spune este in a tinti mare este ca intotdeauna castigi. Asta nu inseamna ca primesti ceea ce ai planuiesti, de fapt, acest lucru nu se intampla aproape niciodata. Dar intotdeauna nu gresesti, si ce succesuri ai vei avea iti depasesc pierderile.

Sa spunem ca tintesti sa scrii un status de Facebook singur. Indiferent cum merge acest lucru, nu ai ce sa pierzi prea mult. In loc de acest lucru tintesti sa scrii un intreg roman. Exista o sansa buna ca vei esua sa termini, sau sa iti ia de 5 ori mai mult de cat te-ai asteptat. Insa in proces ti-ai impins abilitatile peste punctul lor de confort si ai crescut imens.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *