Vizita la Lucky Studio

lucky studioDin curiozitate mai mult, am fost intr-o zi la Lucky Studio. Eram epuizata sa tot observ tot felul de anunturi publicitare prin oras, asa ca mi-am propus sa inteleg ce anume presupune acest domeniu. Sigur ca stiam si pana sa merg acolo ce anume inseamna un studio de videochat.

Nu aveam o parere prea buna despre fetele care faceau acest lucru si le consideram niste fiinte fara onoare si fara respect fata de sine, pentru ca aveam impresia ca se vand pentru anumite sume de bani. Faptul ca am fost in vizita la Lucky Studio m-a ajutat sa ma luminez si sa realizez ca lucrurile nu sunt deloc asa.

Am mers in aceasta vizita la insistentele unei prietene care isi dorea sa imi schimbe parerea vis-a-vis de acest job, chiar daca stia ca nu voi fi niciodata tentata sa il practic. Am intrat si mi-a facut cunostinta cu niste doamne extrem de dragute care se ocupau de organizare. Apoi, am cunoscut cateva fete care erau pentru prima oara acolo, incepandu-si prima zi de munca, insa spre surprinderea mea nu erau deloc crispate sau emotionate. Sigur ca ma asteptam ca fetele sa fie inhibate sau crispate, insa ulterior am inteles ca aceasta meserie include renuntarea la inhibitii.

lucky studioAm vazut cum arata o camera intre schimburile de tura. Fetele intrau si se pregateau pentru a-si incepe ziua de munca. Lucky Studio are un program foarte flexibil, personalizat, care poate fi potrivit pentru oricine, in functie de activitati. Inainte sa intre in camera, fetele erau pregatite ca adevarate dive, existand make-up artisti sau hair-stilisti special pentru ele. La sfarsitul programului, fiecare fata putea sa mearga la casierie sa isi preia banii pe care ii castigase in ziua respectiva.

Nu m-am putut abtine asa ca am intrebat unele fete ce parere au despre job si daca le place ceea ce fac. Majoritatea mi-a raspuns ca acest job este ideal, pentru ca le face sa aiba incredere in ele. In momentul in care nu mai au incredere in ele ca si femei, acest job le ajuta extrem de mult, considerandu-se mult mai frumoase si mai valoroase.

lucky studioCele mai multe dintre fete imi povesteau ca au ajuns sa faca acest job din disperare sau din nevoie financiara – pentru ca trebuie sa recunoastem, partea financiara este cea mai atractiva pentru anagajatele unui studio de videochat. Multe dintre ele au apelat la acest job pentru a-si putea continua studiile sau pentru a avea un trai mai bun.

Aceleasi fete imi povesteau faptul ca se simt ca intr-o adevarata familie. Tind sa cred ca cele mai multe fete vin aici din lipsa de afectiune si pentru ca simt nevoia de atentie. Ele sunt primite la Lucky Studio ca intr-o adevarata familie, unde isi pot spune ceea ce au pe suflet si se pot descarca.

Am ramas surprinsa si mi-am schimbat radical parerea in momentul in care am vazut cum se desfasoara lucrurile exact acolo. Imi imaginam cu totul altceva, insa placuta mi-a fost mirarea sa aflu ca m-am inselat. Aceste fete nu merita sa fie condamnate, ci mai degraba apreciate ca incearca sa faca lucruri pentru ele si care acest job le transforma in femei independente.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

9 Comentarii

 1. Cred ca mai toate fetele care s-au dus acolo s-au dus pentru ca aveau nevoie foarte mare de bani si nu asa cum spuneai mai sus ca din placere. Ca pe parcurs incep sa dea de gustul banilor, este partea a doua. 🙂

 2. iubita mea mia zis ca vrea sa faca shi ea videochat ca cica se castiga bani si putem sa ne schimbam mashina sau sa ne mutam.
  parca orice ar fi nu vreau sa o las sa isi arate ce ar trebui sa vad doar eu..astept o parere!!! ajutatzi-maaaa!!! 🙁

 3. bravo tie ca te preocupe de iubita ta Cristian. Daca nu iti doresti sa isi arate trupul si o iubesti poate nu ar trebui sa o lasi sa faca asta. :*

 4. daca fata vrea sa faca videochat degeaba incerci sa o opresti pentru ca pana la urma poate sa faca asta fara ca tu sa stii. Preferi sa te minta?

 5. Pai daca va minti inseamna ca nu este pentru el.Daca are de facut videochat sa faca, doar nu se prostitueaza!

 6. Deci in sfarsit vad un baiat deschis la minte. Daca fata poate sa faca bani doar aratand anumite zone de ce sa nu faca. Nu are contact cu nimeni ca sa iti fie frica ca te insala. 🙂

 7. Mai eu nu ash face videochat dar nici n-am nimic cu fetele astea care fac.Nu sunt de apreciat dar nici de judecat.
  Asa ca mai renuntzati la rautatzi! ;8

 8. Simplul fapt ca isi pot cumpara haine, masini apartamente sau ca isi permit vacante le fac pe fete sa recurga la tot felul de metode. Adevarul e ca nu ar putea sa faca asta daca ar avea alta meserie.

 9. Sunt prea gelos.Nu as fi de acord cu asta decat daca as merge cu ea sa vad ce face acolo 😀

Comentariile nu sunt permise.