Vezi oferta noastra de angajare – cu ce tenteaza Salon Artemis pe doritoare

Te-ai gandit sa incepi anul cu o schimbare, poate chiar una in ceea ce priveste jobul. Ei bine Salon Artemis are o oferta activa si daca te pasioneaza. Sa vedem despre ce este vorba!

Sa lucrezi intr-un salon, cum ar fi?

Pentru cei si cele care nu stiu, Salon Artemis este cel  in cadrul caruia se desfasoara sesiuni de masaj cum nu s-a mai vazut si auzit. I s-a dus vestea ca este acel tip de salon unde poti sa ai parte de trairi intense, de intimitate, in timp ce esti rasfatat de masajul unor maseuze pricepute. Sa vorbim despre ele!

Maseuzele de la Artemis sunt, pe buna dreptate, supranumite zeite. Asta pentru ca arata foarte bine, ies din tipare sa spunem asa in sensul in care arata excelent. Sunt alese din randul celor care pot impresiona de la prima vedere. Mai mult decat atat, acestea sunt foarte bine instruite si pot oferi un masaj excelent. Este vorba de tehnici aplicate mixte, ce tin cont de arta masajului, dar si a seductiei.

Ce presupune oferta de angajare aici

Desigur, sunt multe stereotipuri. Vorbim despre teama de a nu fi judecate si despre faptul ca multa lume inabusa dorinte prin sintagma: ce va spune lumea. Ca e corect sau nu, depinde de fiecare in parte cat curaj are sa iasa din aceste tipare.

Daca ai depasit acest moment si ai incredere in tine, iei viata in piept si nu iti pasa de gura lumii si de barfe inutile, atunci treci la pasul urmator si vezi oferta noastra de angajare cum ar spune cei de la Salon Artemis. Oferta este prezentata si in pagina oficiala, cu maxima transparenta, avand in vedere ca este vorba de un job legal 100%. Mai mult decat atat, este dedicata o pagina din site doar pentru angajari.

Concret, este vorba despre conditii precum: sa fii majora, sa fii convinsa de alegerea pe care urmeaza sa o faci, sa ai un aspect fizic placut si ingrijit. Poate la fel de mult conteaza si cat de usor legi conversatii cu oamenii, chiar daca nu ii cunosti. Nu in cele din urma, dupa cum precizeaza cei de la salon, ar fi bine sa iti placa viata, sa iti doresti sa muncesti, castigand sume destul de mari.

Ce trebuie sa stii

De asemenea, un astfel de job implica si nevoia de a avea ceva cunostinte de limba engleza. Trec pragul acestui salon turisti straini si nu sunt refuzati. Personalul de aici converseaza in engleza si ii face primirea oricarui client cum se cuvine.

Nu va conta daca ai sau nu experienta. Este de preferat, dar in fond, dupa ce devii parte din echipa Artemis ai parte de training. Vei invata tot ce trebuie pentru a fi si tu zeita aceea dupa care unii tanjesc si pentru care vin in mod special la salon.

Aparte de veniturile foarte bune, ai sansa de a-ti largi cercul de cunoscuti. Vei fi in centrul atentie, iti poti perfectiona cunostintele si chiar esti instruita si primesti diploma aferenta. Programul este flexibil, mediul de lucru este unul placut, unde ai parte de discretie. Cum suna?

Contact: contact@masajclub.ro

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *