Totul despre smartphone-uri

Smartphone-urile sunt numite asa pentru ca dispun de niste trasaturi aparte de cele ale telefoanelor de rand, si anume au aplicatii practice si foarte utile care ne ajuta in fiecare zi la distrarea si usurarea sarcinilor de lucru. Asadar, cateva aplicatii care ne pot ajuta mereu:

Dropbox

Aceasta este cu siguranta una dintre cele mai populare si mai utile aplicatii de care are nevoie un student sau un elev de liceu. Multumita acestei aplicatii care este gratis pe sistemele de operare iOS, Android si Windows, nu trebuie sa te mai temi ca documentele tale valoroase se pot pierde si fisierele video, foto si documentele din pdf sunt stocate in cloud.

Le poti accesa oricand cu ajutorul unei conexiuni la Internet, chiar daca telefonul tau nu este in aria de semnal. Odata ce documentele tale sunt stocate pe Dropbox, poti da share cu usurinta cu oricine iti doresti, fara a te teme ca vei pierde fisiere pretioase. Cea mai buna parte este ca, daca toate dispozitivele tale dispun de aceasta aplicatie, Dropbox iti va mentine toate datele bine stocate in cloud si sincronizate in timp real.

Data viitoare cand vei uita sa iti printezi  un proiect si esti deja la ora, va trebui doar sa te loghezi pe site-ul Dropbox, sa descarci fisierul so sa il printezi pe loc. Pachetul de baza este gratis si iti ofera o medie de 2GB de spatiu de stocare. Oricum, daca ai nevoie de mai mult spatiu, mai multe pachete platite sunt de asemenea disponibile.

iTunes U

Una dintre cele mai bune aplicatii pentru iPhone-uri si iPad-uri, iTunes U iti ofera acces la mai mult de 600.000   de cursuri educationale de la universitati renumite ca MIT, Yale, Ocford, Cambridge, si toate aceste lucruri gratis. Asadar, de indata ce vei descarca aplicatia, poti afla despre subiecte la alegerea ta prin intermediul podcast-urilor, cursurilor, e-book-urilor si asa mai deparfte. Profita!

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *