Tipuri de calatorii pentru cupluri

Vizitarea monumentelor

Indiferent daca e vorba de viata salbatica exotica sau cladirile inalte, o calatorie de vizitare a monumentelor este un trebuie pentru fiecare cuplu. Nu numai ca vei explora noi locuri, dar va fi o experienta de neuitat. Unele din destinatiile populare pentru un tur de vizitare a monumentelor dintr-un oras sunt Marele Canion, Cascada Niagara, New York, Honolului, Los Angeles si Las Vegas. Pe cealalta parte, daca iti place istoria, cauta orase mici si saturi care iti satura pofta de cunoastere.

Degustare de vinuri

Exploreaza Valea Napa si Sonoma din California cum nu ai mai facut-o pana acum. Sunt multe pachete de tara de vin pentru cupluri care includ rezervarea la hotel, vizitarea monumentelor, degustarea de vinuri, calatorii cu balonul cu aer cald, pachetele de golf si spa si mese delicioase. Poti vizita diferite podgorii, sa gusti vinurile din acel loc, si sa obtii oportunitatea de a face o calatorie cu trenul in valea Napa. Impreuna cu degustarea vinurilor, de ce sa nu vizitezi o gradina botanica de 61 de ari, unde sunt un numar mari de plante pe cale de disparitie din Asia.

Parcuri tematice

Desigur, printre acestea se includ, Disneyland, Disney World, Universal Studios si Six Flags sunt intotdeauna cele mai vizitatea parcuri tematice de oamenii din jurul lumii. Pentru cuplurile tinere, aventuroase, poate explorarea altor parcuri ar putea sa se dovedeasca folositoare.

Calatorie

Nimeni nu poate refuza o calatorie. Desigur, daca vei calatori pe o distanta scurta, ai putea sa nu ai un plan din timp. Pe cealalta parte, o calatorie in tara necesita o multime de gandire si planuire. In afara de compania nemaipomenita, trebuie sa impachetezi haine confortabile potrivite vremii, o camera foto, apa si gustari pentru drum si cel mai important daca ai nevoie un GPS. De indata ce ai aceste esentiale sortate, urmatorul lucru este sa te indrepti catre drumuri deschise, aventura urmeaza.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *