Tips-uri pentru aventura perfecta

In ziua de astazi observam cum foarte multe dintre casnicii se destrama din anumite motive. Un pricipal motiv al despartilor este faptul ca situatia economica pune o presiune destul de mare pe cei doi parteneri si asta provoaca despartirea. Un alt motiv, la fel de important care produce la fel de multe daca nu mai multe despartiri este faptul ca tentatiile sunt foarte mari si oamenii sunt mai mereu tentati sa insele.

Recunoastem sau nu, cu totii am inselat macar o data in viata. Exista foarte multe moduri de a insela care se practica si ma refer la gand, la sarut sau la o noapte de dragoste.

Foarte multe persoane sunt nascute pentru a fi amanti si de regula aceste situatii ii face sa se puna mai tare in valoare.

Daca nu ai mai fost niciodata protagonistul unei one night stand sau nu ai mai avut un prieten cu beneficii, este important sa-ti asumi o astfel de decizie. Daca stii ca te implici rapid emotional, este mai bine sa stai departe de astfel de relatii.

Se pare ca in momentul in care te implici intr-o aventura trebuie sa fii constient ca nu trebuie sa te implici din punct de vedere sentimental. Persoanele care se implica foarte repede si pun suflet nu sunt facute pentru aventuri ci mai debraga pentru relatii stabile si cuminti.

De asemenea, o aventura se joaca dupa anumite reguli care nu trebuie sa fie incalcate nicidecum. Trebuie ca inainte de aventura sa vorbesti cu persoana vizata si sa ii explici ca nu va exista sentimente intre noi si ca aveti o relatie bazata doar pe sex. Aceste lucruri trebuie sa fie spuse iar cartile trebuie sa fie pe fata inca de la inceput.  Comunicati cat se poate de deschis si spuneti-va ce aveti de gand unul cu celalalt. Astfel nu vor exista confuzii intre voi doi.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.