Tehnologia Lightscribe

LightscribeO tehnologie inovativa, LightScribe a revolutionat modalitatea prin care CD-urile si DVD-urile sunt scrise si etichetate.

Tehnologia Lightscribe necesita un DVD writer special, media special si un software care permite aceluiasi writer sa scrie CD-urile si DVD-urile, dar sa le si imprimeze. Este o tehnologie de inregistrare a discului optic prin care CD-urile si DVD-urile sunt imprimate cu text si grafica. Aceasta este o avansare pentru metoda conventionala fie a folosi un sticker adeziv pe disc sau a-l scrie cu un marker. Tehnologia foloseste laserul, nu este folosita cerneala deloc, de aceea niciodata imaginea nu este niciodata murdarita sau zgariata. Imprimarea de DVD-uri nu a fost niciodata mai usoara. Este modalitatea perfecta de a produce propriul CD sau DVD personalizat.

La acest moment, nu exista nici o tehnologie sa inlocuiasca o eticheta LightScribe cu un nou design, desi este posibil sa adaugi continut pe un CD vechi care a fost deja scris. Fiecare disc Lightscribe are un cod in centru, asa ca writer-ul stie exact pozitia rotationala a discului. Acest lucru faciliteaza ca discul sa fie imprimat la viteza mare. Acest lucru permite mai multe imprimari pe acelasi disc pentru a-l face sa iasa mai intunecat si perfect aliniat.

Hai sa vedem de ce avem nevoie pentru a imprima si scrie un CD sau DVD lightscribe.

  • Hardware : Un writer de disc optic care are Lightscribe activat.
  • Aplicatie :  Un software ce suporta tehnologia Lighscribe.
  • Media : Discuri specifice Lighscribe ce au un invelis special.

Lightscribe iti permite sa „arzi” si sa imprimi digital o eticheta pe un disc in acelasi timp in acelasi writer. In afara de a fi rapid si minutios, ne permite sa ne folosim propriile imagini sau arta realizata personalizat si sa le transferam pe disc dupa ce datele au fost scrise. Acum ca stii de tehnologia Lightscribe, ai putea s-o folosesti pentru a-ti face CD-uri sau DVD-uri personalizate.

 

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *