Tatuajul sprancenelor-avantaje si dezavantaje

Femeile pun foarte mult aspect pe forma si culoarea sprancenelor. Sprancenele ne pot pune in evidenta trasaturile frumoase ale fetei. O forma frumoasa si o culoare corespunzatoare formei fetei ne poate schimba total fizionomia.

Mai nou, femeile apeleaza la tatuarea permanenta sau semi-permanenta a sprancenelor. Pentru tatuarea sprancenelor se apeleaza la un salon de infrumusetare. Motivul pentru care femeile apeleaza la acest mod de te „pensa” este explicabil atata timp cand femeia a suferit un accident, si nu ii mai cresc sprancenele, daca are vreun semn la sprancene sau daca sufera de alopecie. Mai exista femei care apeleaza la tatuarea sprancenelor pentru a-ti satisface un moft.

Tatuarea permanenta dureaza de la 3 pana la 5 ani. Poate reprezenta un avantaj deoarece iti poti schimba varsta si culoarea o data cu inaintarea in varsta. La inceputul tatuarii culoarea va fi inchisa si se va deschide pe parcursul a doua sau trei saptamani.

Un procedeu de tatuare dureaza de regula intre 30 si 40 de minute si nu este un procedeu foarte costisitor. In timp, vei simti cum vei economisesti o mare parte din bani. Nu vei mai folosi creione si alte truse de farduri care sa te ajte sa iti conturezi sprancenele si astfel, vei cheltui mai putini bani. Nici atunci cand mergi la o piscina nu vei risca sa iti curga creionul sau fardul.

Bineinteles, tatuarea sprancenelor are si dezavantaje. Iata care sunt acestea:

Atunci cand iti alegi culoarea si forma sprancenelor trebuie sa te consulti cu tehnicianul cometician. Este posibil ca persoana care iti va tatua sprancenele sa nu fie atat de inspirata incat sa iti dea forma si culoarea potrvita fetei tale.

Exista foarte multe femei care fac alergii la substantele pentru tatuare si astfel pot aparea cicatrici si rani care vor persista foarte mult timp.

Specialistii ne atrag atentia sa nu fim oarte atenti atunci cand recurgem la aceasta metoda de aranjare a sprancenelor.

 

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *