Surse de inspiratie

Nu este usor sa te ai mereu idei noi si reusite in privinta diverselor lucruri. De cele mai multe ori cand astfel de idei te lovesc si ai momente de inspiratie nu poti profita de ele cu adevarat. Pentru a fi mai mereu inspirat si de a avea mai multe sanse de a fi pregatit in momentele in care inspiratia te loveste ar fi bine sa:

Te rupi de lume

Te va ajuta enorm sa te rupi de lume pentru cateva momente in fiecare zi. Fie ca stai pur si simplu in dus sa ca iti duci copilul la gradinita concentreaza-te doar asupra acelei actiuni simple. Vei ajunge sa iti limpezesti gandurile si nu te vei mai gandi la toate activitatile stresante ce le intretii de-alungul zilei.

Mergi la o plimbare singur

E in aceeasi sfera cu ideea de mai sus. Poti sa mergi la alergat intr-o seara si vei ajunge sa faci si exercitii si sa te gandesti sau sa nu te gandesti la nimic. Suficient sa te reincarci cu o doza de energie si ganduri noi. Vei ajunge sa realizezi ca vei fi mult mai inspirat si mai relaxat ca persoana.

Pune efort in gandire

De cele mai multe ori ajungem sa nu ne folosim toata ideile si capacitatile noastre mentale pentru a rezolva o anumita problema sau de a veni cu o idee inovativa. E important sa iti cunosti limitele si sa stii de ce esti capabil. Daca esti constient de aceste limite nu te rezuma doar la o idee pe care esti sigur ca o poti realiza fara probleme ci incearca sa vii cu o adevarata provocare. Vei ajunge sa observi ca inspiratia mult mai probabil sa te loveasca in aceste situatii.

 

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *