Site-urile de succes in 2014

Anul 2014 aduce cu sine o serie de schimbari majore in mediul online. Site-urile nu mai sunt ce obisnuiau sa fie din mai multe motive. Inclusiv Facebook, platforma de socializare ce a implinit de curand 10 ani, nu mai are grija doar de site-ul in sine ci sub numele de Facebook evolueaza.

Ce reprezinta evolutia in mediul online?

Online-ul s-a schimbat cu mult, asa cum spuneam. Vechile template-uri, teme, site-uri in html au pierdut teren mult. Acest lucru se intampla pentru ca internetul incepe sa fie din ce in ce mai accesat de pe smartphone-uri, tablete si alte dispozitive mobile.

Astfel, tot ce stiam despre cum trebuie in primul rand sa arate un site, s-a schimbat. Astazi, cei care au site-uri mai aerisite si mai bine optimizate pentru a putea fi vizionate corect de pe orice gadget, castiga.

Daca pana acum singura grija a unui webmaster era ca site-ul lui sa fie optimizat SEO, pentru a fi gasit cat mai usor la anumite cautari, astazi designul conteaza foarte mult.

Nu cum arata este important insa (asta nu inseamna ca nu arata bine) ci cum este afisat pe platformele mobile, cat de repede se incarca pe acestea si cat de mult trafic consuma un utilizator al unui gadget, accesand site-ul tau.

S-ar putea astfel sa fii nevoit in viitorul apropiat sa apelezi la o firma de web design profesionista. Un template de pe internet poate cumpara oricine insa daca vei apela de exemplu la ITexclusiv.ro vei putea sa ceri exact ce vrei.

Astfel, nu mai conteaza acum doar sa fii foarte vizitat ci sa ai grija ca in momentul in care vizitatorii tai fideli vor sa te acceseze de pe un smartphone sau de pe o tableta, vor avea parte de experienta asteptata.

O firma de web design se poate asigura de toate aceste aspecte si tu te asiguri ca esti in preferintele utilizatorilor internetului care incetul cu incetul renunta la clasicele pc-uri.

 

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *