Sfaturi pentru un interviu reusit

Cheia pentru o cariera de succes o reprezinta  interviul de angajare, precum si etapa de pregatire pentru aceasta, in maniera in care sa demonstrezi viitorului angajator ca te potrivesti cel mai bine descrierilor jobului, de aceea, cautand locuri de munca am gasit Aptjob.ro, menit sa ne imbunatateasca parerea despre posibilele locuri de munca vacante din domeniu.

Imbunatateste-ti abilitatile pentru a ajunge pe primul loc

In maniera in care un interviu pentru un loc de munca dintr-un alt oras nu se poate realiza datorita distantei si implicit a resurselor financiare, atunci acesta se poate realiza prin intermediul virtual, si implicit al aplicatiilor de tip audio-video, precum Skype, Viber sau alte aplicatii.

Atunci cand un interviu se desfasoara online, trebuie sa iei in calcul mai multe posibilitati si anume: interpretarea intrebarilor, modalitatea de pregatire anterioara interviului, interesul acordat altor interviuri video online, personalitatea fiecarui candidat, punctualitatea, calmul si relaxarea, demonstrarea calitatilor care te recomanda pentru locul de munca, precum si informatiile pe care le poti obtine de la angajator.

Atunci cand vorbim despre punctualitate este bine sa fii cu cel putin 5-10 minute inainte de ora stabilitata, mai bine sa astepti tu, decat sa te astepte viitorul tau sef, incat este bine sa fii online pe aplicatia video inainte ca angajatorul sa fie, pentru a da dovada si de disponibilitate.

In timpul unui interviu video este bine sa fii cat poti de relaxat si de calm, sa mentii un contact vizual real cu angajatorul, sa asculti si sa raspunzi cu atentie la intrebarile pe care ti le va adresa acesta, in maniera in care raspunsul tau nu deviaza de la subiect.

Ceea ce se apreciaza cel mai mult la un interviu video este personalitatea unica, in maniera in care esti imbracat/a decent, ai o maniera proprie de a raspunde intrebarilor, incat sa evidentiezi cele mai bune calitati ale tale. De asemenea, pentru a scapa de emotii este bine sa faci o proba de conversatie cu unul din prietenii tai, urmand strict un stil profesional si decent.

Este bine sa fii pregatit sa raspunzi unor situatii de conflicte, proiecte personale, victorii dar si esecuri din viata ta. Fii pregatit sa evidentiezi partile bune cu care te-ai confruntat in viata ta.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *