Sfaturi pentru curatenia generala

Am observat cum de fiecare data si in fiecare zi stergem praful care se depune pe mobila iar in urmatoarea zi este la fel, ca si cum nici macar nu ati fi sters praful sa nu ati fi facut vre-un efort pentru asta.

In afara de curatenia zilnica pe care trebuie sa o facem, in fiecare sfarsit de saptamana sau in fiecare sezon trebuie s afacem curatenie generala. Curatenia generala este o modalitate de a face ordine insa se intampla acest lucru intr-o modalitate mai complexa.

Stim ca nici o femeie nu isi doreste sa stea foarte multa vreme sa faca curatenie sau sa faca mancare insa este foarte important sa cunoasca micile trucuri care ii pot face treaba mult mai usoara.

Poti sa termini curatenia si sa ai o jumtate de zi libera inc are sa ai grija ca si femeie. Asadar, iata ce ar trebui sa faci:

In primul rand, trebuie sa faci astfel incat sa arunci o privire in casa si sa identifici care sunt zonele din casa care au nevoie cat mai repede de interventia ta. Inceraca sa iti prioritizezi lucrurile si astfel te vei misca mult mai bine si mai repede.
Vezi ce ai de facut, fie ca ai vase murdare, haine de spalat, de calcat, haine aruncate, etc. De regula, foarte multe persoane au in casa in momentul in care este mizerie haine dezordonate, aruncate prin casa.

Daca totusi peretii sunt murdari ar trebui sa iei diferite masuri. Sigur ca varul lavabil este foarte usor de ingrijit deoarece se poate spala. Ce trebuie sa faceti in momentul in care peretii sunt colorati, iar stergerea lor ar implica si estomparea culorii? Ei bine, in acest caz cel mai indicat este sa apelati la tencuiala decorativa. Aceasta va reda camerei si locuintei un aer sofisticat si curat. In plus, nu este atat de pretentioasa la fel ca cea clasica, asa ca nu veti intampina probleme la spalarea ei.

Totusi, pentru ca totul sa fie mult mai usor de realizat, trebuie sa faci astfel incat sa incepi cu lucrurile cele mai importante si sa termini in cele mai minutioase sarcini. Ofera atentie fiecarui colt pentru ca totul sa arate impecabil la sfarsit.

Ei bine, totul trebuie sa inceapa de la hainele aruncate din casa care trebuie sa fie sortate, cele curate lasate la locul lor iar cele murdare direct in cosul de rufe. In timp ce faci alte lucruri lasa masina sa spele iar tu fa altceva.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *