Sari coarda pentru a te mentine in forma

Coarda de saritCel mai bun exercitiu in termeni de timp, echipament si executie, ce poate fi introdus cu usurinta in rutina ta de zi cu zi, este saritul corzii. In jur de 20-30 de minute pe zi de sarit coarda si beneficiile sale vor deveni mai evidente intr-o cantitate scurta de timp.

Recordul de sarit coarda cu cele mai multe sarituri intr-o ora este de 12.632 sarituri. Annie Bissoondial, din Statele Unite ale Americii a realizat acest record in Florida, Statele Unie ale Americii, pe data de 13 Aprilie 2013.

Boxerii profesionisti petrec ore impreuna transpirand la sala. Daca sa sara coarda isi gaseste un loc in antrenamentul sau, acest lucru se intampla pentru un motiv. Sa sari coarda nu numai ca te ajuta la construirea rezistentei, dar te ajuta in imbunatatirea coordonarii. Desi este folosit este tot de cei care fac sport, boxerii si cei care participa la curse de alergat, activitatea nu este restrictionata doar lor. Devine tot mai populara printre oamenii care vor sa se mentina in forma, dar nu au destul timp pentru a devota acestui lucru. Sa sari coarda pentru o jumatate de ora in fiecare zi, te poate ajuta sa arzi calorii si sa tonifiezi un numar de muschi din corp.

Unul din cele mai proeminente beneficii ale saritului corzii este simplicitatea sa. In afara de cativa lei pe care ii dai pentru o coarda de calitate, ce pot fi cumparate de aproximativ oriunde, trebuie sa investesti doar 20-30 de minute din ziua ta. Corzile de sarit sunt de cele mai multe ori facute din piele, panza sau provinil. Sunt portabile si ieftine, de asemenea pot fi usor de luat oriunde. Astfel, acest lucru te ajuta la reducerea sanselor de a trece peste antrenament. Poti face acest lucru in timp ce te uiti la show-ul de la TV favorit, in pauze. Tehnica implicata este destul de simpla si usor de invatat.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *