Review Nokia Lumia 2520

Plusuri

  • design confortabil
  • speaker-e superbe
  • foarte buna durata de viata a bateriei
  • suport microSD si suport SIM

Minusuri

  • interfata Windows RT 8.1 poate deveni frustranta
  • windows duce lipsa de varietatea de aplicatii pe care o gasim in market-urile iOS si Android
  • camera nu impresioneaza

Nokia Lumia 2520 este superior modelului Surface 2 in diferite moduri insa ca tableta cu Windows RT pretul de pornire este de la 500$. Nu se apropie de rentabilitatea pe care o ofera pretul iPad si varietatea de aplicatii.

Aceasta este cel mai probabil prima cat si ultima tableta cu Windows RT de la Nokia. Nokia si-a vandut divizia de telefoane si hardware la Microsoft si planuieste sa paraseasca cu totul afacerea. Modeul Lumia 2520 este probabil singurul dispozitiv RT inafara de Surface 2 pe care il vom vedea anul acesta. Asta se intampla pentru ca aproape nimeni nu pare sa doreasca sa faca o tableta Windows care nu este compatibila cu aplicatiile Windows 7. Pentru ca dispozitivele RT nu folosesc cipseturi Intel ci ruleaza pe hardware ARM, doar cel mai bun prieten al Microsoft, Nokia, a dorit sa ii dea o sansa.

Inainte sa incepem sa desfiintam Windows RT 8.1, trebuie sa notam faptul ca Nokia si-a facut treaba foarte bine. Modelul Lumia 2520 e poate una din cele mai aratoase tablete de 10.1 inch din tot ce exista pe piata la momentul actual.

La 1920 x 1080 pixeli, ecranul LCD este superb si foarte luminos. Ruleaza un Qualcomm Snapdragon 800, quad-core. Are in dotare 2 GB RAM, un slot microSD capabil sa suporte card de pana la 64 GB, si 32 GB memorie interna.

Modelul are deasemenea o baterie impresionanta de 8,120 mAh. Bate cu cele 12 ore de functionare continua majoritatea tabletelor care nu duc decat pana la maxim 9 ore. Astfel, durata de viata a bateriei, e mult peste competitie.

Totusi, ruleaza Windows RT. Te poti obisnui cu desktop-ul insa nu va fi niciodata amuzant sa faci asta.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *