Puterea perseverentei

Indiferent daca incerci sa ramai fara datorii, sa obtii o diploma de la facultate, sa construiesti o companie sau sa mentii o dieta sanatoasa, multe din cele mai importante scopuri ale vietii necesita o cantitate mare de perseverenta. Ai incercat sa te tii de un scop pe termen lung dificil si ai esuat? Daca s-a intamplat acest lucru, ai putea sa crezi ca doar anumiti oameni au ceea ce le trebuie sa realizeze cu succes visele.

Ei bine ai gresi. In realitate, sa realizezi ceea ce vrei vine de multe ori cu un singur lucru, arta perseverentei. Nu este o trasatura de caracter mostenita, asa ca nu-ti spune ca nu esti acel tip de om. Perseverenta poate fi invatata. De fapt vei incepe sa inveti chiar acum. Dar prima data, concentreaza-te pentru un moment la ceea ce este pentru tine.

Inveti o a 2-a limba? Fugi un kilometru mai putin de 6 minute? Scrii un scenariu? Sau iti platesti toate creditele? Indiferent ce este, gandeste-te la ea in timp ce citesti restul articolului.

Castiga inspiratie din esecuri faimoase

Pentru a persevera si a-ti atinge scopurile, va trebui sa mentii o creinta incredibil de puternica in abilitatea ta de a avea succes, chiar si in fata unei esecuri temporare. Una din cele mai bune modalitati de a stimula sensul optimismului este sa internalizezi povestile oamenilor ce au facut o saritura de la esec la succes coplesitor.

De exemplu, in 1978, un barbat ce avea doua graduri in universitate, dar foarte putine realizari dupa ce a absolvit, a decis sa candideze la congres. Dupa o campanie grea, si-a adunat prietenii, familia, cei care il sprijineau si a vazut rezultatele alegerilor, si a realizat foarte repede cu 6 procente. Ar fi fost usor sa spuna ca nu este acel tip de om care sa castige alegerile. De asemenea in 2000, un alt barbat a pierdut alegerile. Insa in 2008, ambii oameni au dat mana in timp ce au dat mai departe Presidentia. Numele lor sunt bineinteles, George Bush si Barrack Obama.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.