Probleme legate de bani in relatie

Problemele care pornesc de la bani pot porni chiar de la inceptul relatiei si poate duce relatia spre pierzanie In cazul in care aceasta problema persista se poate provoca un adevarat cosmar si ulterior o despartire dureroasa cu acuze desutl de grave.

Trebuie sa fii sincer cu privire la situatia ta financiara pentru a nu cadea mai tarziu in propria capcana si sa va creati si mai multe probleme. Exista foarte multe persoane care incearca sa creeze o alta imagine vis-a-vis de ceea ce sunt ei si incearca sa spuna despre ei ca sunt persoane importante chiar daca nu sunt.

Minciuna are picioare scurte asa cum stiati cu siguranta iar faptul ca ii veti spune acest lucru partenerului inca de la inceput va va afecta foarte mult situatia de cuplu. Nu trebuie sa faceti asa ceva deoarece aceste gesturi nu dau dovada decat de lipsa de maturitate si de faptul ca sunteti frustrati din anumite motive care va fac sa nu va recunoasteti propria identitate. Asadar, nu mintiti in acest sens.

Intr-un cuplu si mai ales intr-o casnicie, ambii parteneri trebuie sa aiba o relatie bazata pe sinceritate chiar si atunci cand vine vorba despre bani. Asadar, trebuie sa fii clar si raspicat, sa aduci documentele financiare, inclusiv un raport de credit recent, extrasele de conturi, politele de asigurare, datoriile sau investitiile in masa. Fiti sinceri si nu incercati sa ascundeti lucruri legate de situatiile finaciare deoarece acestea nu vor face decat sa va afecteze foarte mult relatia.

In plus, intr-o relatie ambii parteneri trebuie sa conytribuie la platile zilnice pe care le faceti si sa apreciati eforturile unul celuilalt.

In cazul in care observati ca sunteti chiar dvs victima unui astfel de complot trebuie sa cautati vinovatii si sa calibrati platile. Fiecare dintre voi trebuie sa contribuie in mod relativ ega, in functie si de meserie la platile de rutina.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *