Premiile Zmeura de Aur editia 2014

Premiile se duc doar la invingatori. Asa consideram in orice domeniu insa cand vine vorba de cinematografie „Zmeura de Aur” se doreste a fi altfel. Desigur, nu este un premiu onorant de vreme ce vizeaza cele mai proaste filme. Si nominalizarile anului 2014 nu au iertat deloc.

  1. „Grown Ups 2” este o prima nominalizare. Daca la primul film comedia si-a spus cuvantul poate ca asteptarile erau prea mari caci continuarea a lasat de dorit. Adam Sandler nu este la o prima nominalizare de acest gen, de amintit „Jack and Jill” cand a jucat atat rorul feminin principal cat si pe cel masculin. De data aceasta are sanse de a fi cel mai prost actor, in cel mai prost film,  cu cea mai proasta ditributie si cel mai prost scenariu.
  2. „After Earth”, filmul cu 6 nominalizari. Destule sanse sa castige, un film cu Will Smith si fiul sau, cei care se regasesc intr-o lume de SF, cum si numele filmului spune. Desi este un film de actiune nu a fost apreciat ca fiind pe masura asteptarilor, chiar daca il vizeaza pe frumosul Will.
  3. Vince Vaughn pentru rolul sau in „The Internship”. O comedie care starneste hohote de ras, care pentru unii a insemnat o viziune funny a modului in care se adapteaza adultii la lumea puternic tehnologizata. La aceeasi categorie regasim si alte nume celebre, Arnold Schwarzenegger  pentru rolurile din „Escape Plan” si „The Last Stand”, Robert DeNiro pentru aparitii in „The Big Wedding” dar si pentru „The Family”, Ben Stiller si multi altii.
  4. Pentru cea mai proasta actrita nominalizarile au vizat pe Naomi Watts cel putin pentru rolul sau in „Diana”, Jennifer Lopez pentru aparitia din „Parker” sau chiar si Michelle Pfeiffer pentru rolul sau din filmul „The Family”.

Editia a 34-a deja din seria de premii Zmeura de Aur va avea loc cu o zi inainte de premiile Oscar, pe 1 martie 2014.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *