Posibilitatile internetului

Internetul, asa cum il cunoastem astazi, ofera posibilitati nelimitate intr-o arie foarte larga de domenii si pentru mai toate categoriile sociale din societatea in care traim. Astazi vorbim despre cateva din cele mai importante posibilitati pe care le ofera internetul si despre modul in care a reusit sa schimbe lumea in care traim.

In primul rand, internetul ofera informatie, informatie la fel de valoroasa si poate ca de multe ori, mai valoroasa decat cea din cele mai mari biblioteci ale lumii. Una din cele mai mari astfel de surse de pe internet trebuie sa fie Wikipedia, cea mai mare colectie de informatie gratuita din lume, la ora actuala. De pe Wikipedia, poti afla tot, insumand aici istoria omenirii, a fiecarui continent, tara, oras in care traim. Daca r fi sa fie printata intr-o carte, Wikipedia de la ora actual ar avea nevoie de toate editurile din lume sa lucreze la printare timp de doua zile pentru a insuma toata informatia aflata acolo. Suficient nu-i asa?

Pentru ce folosim de multe ori internetul insa? Sa spunem doar imagini cu citate amuzante.

Urmeaza youtube, una din cea mai mare colectie de fisiere video din lume. Aici gasesti de toate, de la aproape toate melodiile care se scot pe piata la ora actuala, la cele mai interesante clipuri din diverse domenii. Deseori ins,a poate ca cea mai intensa vizualizare o au clipurile cu animale dragute/ amuzante.

Urmeaza site-urile de tip magazin online, site-uri folosite din ce in ce mai des si la noi. Magazinele online incep sa fie din ce in ce mai alese de cumparatori din diverse motive. un magazin online este deschis 24/7, 365 de zile pe an. O comanda poate fi efectuata oricand. Produsul iti este livrat printr-o firma de curierat direct acasa. Preturile sunt de multe ori mai bune decat cele din magazinele fizice.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *