Mortal Kombat X se lanseaza in 2015

Asteptarea este gata . Dupa diferite „scurgeri” si „indicii”, creatorul seriei Mortal Kombat, Ed Boon, a anuntat oficial urmatoarea continuare a francizei de lupta din ziua de azi. Se numeste Mortal Kombat X, si marcheaza cea de-a 10-a continuare a seriei, urmand jocul Mortal Kombat din 2011. Jocul se lanseaza in 2015.

Warner Bros a anuntat mai multe detalii despre Mortal Kombat X. Jocul vine pe Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 si PC. Va fi afisat saptamana viitoare la evenimentul E3 2014. Warner Bros. a spus ca Mortal Kombat X va furniza o prezentare cinematica combinata cu un gameplay inovativ, pentru a oferi cea mai brutala experienta Mortal Kombat realizata vreodata. De asemenea jocul va avea o componenta online semnificativa. Warner Bros. spune ca va furniza o experienta cu adevarat conectata, unde jucatorii sunt lansati intr-o competitie persistenta online unde fiecare luptator conteaza intr-o lupta globala pentru suprematie.

Pentru prima data in istoria Mortal Kombat, vei fi capabil sa alegi din mai multe variatii de personaje, potrivit celor de la Warner Bros. Acest lucru poate avea un impact asupra strategiei personajului stilului de lupta. De asemenea in joc este inclusa o poveste originala care va scoate in evidenta personaje, precum Scorprion si Sub-Zero, in timp ce introduc noi pretendenti care reprezinta fortele binelui si raului.

Imputernicit de tehnologia next-gen, Mortal Kombat X combina prezentari cinematice cu un gameplay dinamic pentru a crea o experienta de lupta fara precedent in istoria Mortal Kombat.

Mortal Kombat va caracteriza o piesa originala numita „Can’t Be Stopped” scrisa de rapper-ul faimos Wiz Khalifa. De aceea jocul va fi foarte asteptat de majoritatea fanilor de pe toate platformele pe care a fost mentionat jocul.

Eu, unul abia astept sa intru din nou in experienta Mortal Kombat, mai ales ca se lanseaza si pe PC, singura mea platforma de pe care l-as putea juca.

 

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *