Minciuni online

Comunicam mai usor, mai ieftin si totusi mai putin. Fara sa mai fim conditionati de minutele pe telefonul mobil online este atat de usor sa tii legatura ceu cei dragi, prieteni, sa iti faci noi cunostinte. Cam asa se descrie lumea moderna din care facem parte. Si totusi o data cu aceste aspecte se nasc si dezamagiri de vreme ce ne este mai usor sa ne indepartam de o persoana sau sa ne „ascundem” adevarata fata prin conturarea unui profil virtual ce inlocuieste ceea ce suntem sau nu.

Intr-un top al minciunilor pe care le spunem si le afisam pe retelele sociale de ambele parti, femei si barbati, statutul este cel care capata adesea alte nuante decat cele reale. Unii isi pun starea de single pentru ca sunt clar in cautare de domnisoare dar asta de multe ori chiar daca sunt casatoriti sau in alta relatie. Se intampla si in cazul femeilor. Sau acestea prefera de multe ori sa isi puna statutul de casatorita sau intr-o relatie chiar daca nu este asa in realitate pentru ca se simt la un moment dat jenate de faptul ca nu au pe nimeni in viata lor. Practic exact pe dos.

Si nu este singura minciune din lumea online. Varsta este si ea ascunsa, daca nu chiar modificata. De cele mai multe ori insa se alege varianta de a nu divulga varsta, dar pentru a fi mai convingator sa se scada usor cativa ani. Pe aceeasi lungime de unda se afla si ocupatia. Caci suna mai bine sa spui ca esti un mic geniu in calculatoare decat ca le repari. Asta ar fi insa o prea mica minciuna sau o chestiune de nuante deci mai degraba se schimba planul total. Tot ce este mai pompos si da mai bine este ceea ce face o mai buna impresie.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *