Lucruri ce te deconecteaza de la productivitate

Site-urile de stiri. Dependentii de noutati, stiti cine sunteti, va recunoasteti. Unii oameni sunt conectati la stiri de dimineata pana seara. Personal am invatat ca stirile nu imi fac nici un beeneficiu, si m-am deconectat de urmarirea stirilor, citirea ziarelor si citirea website-urilor de stiri. Inca pot sa aflu care sunt lucrurile importante din lume, dar serios, sa ma distantez de stiri nu mi-a daunat deloc. Nu spun ca ar trebui sa mergeti la extreme, dar ar trebui sa va limitati timpul pe care il petreceti citind stiri.

YouTube. Poti petrece ore si ore uitandu-va la lucruri grozave pe Youtube, in timp ce fiecare videoclip are o multime de altele legate intre ele pentru a va face sa stati pe site. Si acel lucru functioneaza cu adevarat. Am petrecut zile intregi pe YouTube sa fiu sincer, inainte sa ma decid sa nu mai fac acest lucru curand. Acum ma uit la un videoclip si imediat inchid fereastra.

Facebook/ MySpace. Nu sunt dependent de niciunul dintre aceste site-uri, dar pot vedea lucrurile care m-ar atrage sa devin dependent. Iubita mea este dependenta, si stiu ca sunt o multime de alti oameni pe langa ea. Nu este nici o rusine in acest lucru, dar ar trebui sa realizezi ca asta este cu adevarat o dependenta, combinandu-se cu atractia blogurilor, emailurilor si forumurilor.

Digg. Dupa ce mi-am petrecut o zi intreaga citind articole de pe Digg si citind comentariile, m-am deconectat de la Digg, inainte sa se poata forma o dependenta adevarata. Exista o comunitate imensa pe Digg, si intotdeauna puteti gasi lucruri noi, si ai putea sa sfarsesti stand zile intregi si citind pe Digg, nefacand nimic altceva pentru a te ajuta la munca. Scapati de aceasta dependenta si de celelalte listate mai sus, pana nu reusesc sa ajunga sa va consume viata.

 

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *