Litoralul – Cea mai buna posibilitatea de petrecere pe timp de vara

Litoralul romanesc este cunoscut si popular atat in tara cat si in straintate. Romania are un mare avantaj prin deschiderea la Marea Neagra si ar trebui sa profite de asta prin promovarea litoralului. As ar putea aduce multi bani la economia tarii, litoralul fiind principala atractie a turistilor pe timpul verii. Caldura mare din orase ii face sa plece in alte locuri, pentru a-si petrece concediul si relaxare.

Din pacate, infrastructura noastra nu ne permite asa ceva si nu putem sa atragem foarte multi turisti. Soselele noastre de proasta calitate resping multi turisti care nu vor sa aibe probleme pe drum. Totusi, pentru romania, litoralul Marii Negre ramane principala atractie turistica pe timp de vara. Anul vin mii de turisti care vor sa-si petreaca cateva zile relaxati la malul marii.

Cazare este un punct economic important din domeniu turismului. Litoralul are multe posibilitati de cazare, de la aparamente sau pensiuni pana la hoteluri de lux, pentru cei mai instariti. Cu cateva zeci de lei poti sa stai 1-2 nopti la mare, preturile pensiunilor fiind in general sub 100 ron, unele chiar sub 50 de ron. Pentru cei care vor sa petreaca mai mult timp pot negocia cu patronii pentru a obtine un pret cat mai mic. Cazarepelitoral.ro este un site unde puteti gasi mai multe oferte de cazare la mare, atat in Romania cat si in Bulgaria. Va puteti face o idee despre preturile practicate in aceste 2 tari si puteti sa rezervati un loc in caz ca nu stiti sigur daca veti mai gasi locuri libere in locatia dorita de dumneavoastra.

Cele mai mici preturi le veti gasi tot timpul la vile, apartamente si pensiuni, aceste 3 posibilitati de cazare practica cele mai mici preturi. De exemplu, aceasta Vila din Vama Veche are un pret de pornire de 40 de ron, accesibil tuturor, pentru cateva zile.

Cazare poate fi considerat de unii cel mai important aspect atunci cand pleaca intr-o excursie, dar mai sunt si alte aspecte de luat in seama. De exemplu, preturile pentru mancare, bautura si alte consumabile sunt foarte importante. Daca sunt mari multi nu isi vor permite sa se distreze, cea ce este foarte important atunci cand pleaca in vacante sau concediu. Aceste preturi depind mult de zona, acolo unde se practica foarte mult turismul este normal ca preturile sa fie putin mai mari, mai ales daca sunt populate si de turisti straini care pot cheltui sume mai mari de bani pentru a avea o vacanta placuta.

Transportul este si el important, mai ales pe timp de vara cand temperaturile sunt foarte mari. In caz ca nu aveti disponibila o masina personala este recomandat sa alegeti ceva cu aer conditionat pentru a putea calatori in cele mai bune conditii, mai ales atunci cand distanta este foarte mare.

Aceste astepte sunt cele mai importante si ar trebui planificate in detaliu atunci cand vreti sa plecati la drum. Puteti apela la o agentie de turism sau puteti sa planificati totul de unul singur daca aveti timp si rabdarea pentru a afla detalii despre tot ce va intereseaza.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *