Învață să fii răbdătoare they say – sau alege să fii independentă, câștigând mai bine din videochat

beneficii de a lucra la un studio de videochat

Știți acele clipuri cu I am not gonna do it…ups, I did it?! Când te bate un gând să faci ceva și parcă doar o mică chestie te reține, dar apoi te avânți și te arunci cu capul înainte. Cam așa se întâmplă în cazul unora când acceptă un job. Vorbim în rândurile ce urmează despre beneficiile unui job în videochat.

Cele care au luat această cale și sunt spre exemplu parte din echipa de modele de la Studioul Prime sunt mai mult decât mulțumite de ceea ce au parte. Asta pentru că există un pachet salarial motivant și multe alte avantaje.

Unii spun ai răbdare să câștigi experiență în domeniul de muncă

Pentru că de asta, chipurile, s-ar lega și posibilitatea ta de a avansa sau de  a câștiga mai mult. Ei bine asta se întâmplă uneori după ani și ani de muncă. Tu ești acum tânără, tu acum îți dorești să ai parte de resurse financiare pentru a călători, pentru a-ți  permite să îți achiziționezi tot ce îți dorești.

Poate că lipsa aceasta de răbdare, poate că ambiția sau câte alte aspecte pot motiva să devii model de videochat. Iată câteva dintre beneficiile unui studio de videochat profesional cu care alegi să lucrezi:

  • Îți poate pune la dispoziție toată aparatura performantă, nu trebuie să te preocupi tu de tot ce înseamnă asta. Aparatura este cea care face diferența în timpul conversațiilor. Un membru poate deveni chiar frustrat când, în timpul conversațiilor, se întrerupe conexiunea spre exemplu.
  • Ai salariu garantat. Mai mult decât atât, Prime Studios chiar asigură un venit minim garantat în primele luni de colaborare. Pentru un model fără experiență în prima sa lună de activitate este posibil ca încasările să fie mici. Pentru a nu descuraja, cei de la acest studio își asumă să ofere un venit minim garantat, care oricum este mai mare decât minima pe piața locurilor de muncă.
  • Ai confidențialitate 100%. Site-urile pe care ar urma să fii activă nu pot fi accesate din țară. În plus, activitatea în sine are ca public țintă piața externă, de peste hotare.
  • Un job legal. Persoanele angajate au contract și lucrează 100% legal, cu toate beneficiile ce recurg din asta.
  • Multe surprize, beneficii extra salariale. Spre exemplu modelul care are cele mai multe ore petrecute online are șansa de a câștiga un city break. Altora li se decontează operații estetice, iar acestea sunt doar câteva exemple de bonusuri ce pot fi câștigate independent de salariul lunar.

Pentru cele curioase sau care au nevoie să se convingă că studioul ales este cel care corespunde pretențiilor personale cei de la Prime Studios lansează provocarea: te asteptam sa faci parte din echipa noastra! Poți merge la un interviu, banii pentru transport în limita a 50 de lei pot fi decontați. Vizitează locația fizică și descoperă luxul de aici sau vizitează pagina online a studioului și convinge-te de toate acestea.

Contact: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *