Internetul si de ce este folosit gresit

Internetul a ajuns sa fie un instrument atat de important pentru omenire incat daca ar fi sa-i enumeram toate plusurile care le aduce pentru societate moderna in care traim, nu ne-ar ajunge cerneala. Cu toate acestea insa, foarte multi prefera sa fie total ignoranti in fata tuturor informatiilor vitale care pot fi gasite pe internet. Astazi vorbim despre cateva din modurile in care internetul ne-ar putea ajuta si in acelasi timp, modalitatile in care preferam de fapt sa-l folosim.

Wikipedia este poate cea mai amre carte din lume daca o putem numi asa. Acolo gasim aproape orice informatie despre orice dorim, din fiecare tara, oras, de pe fiecare continent si din fiecare colt al lumii. Totusi, preferam in continuare sa distribuim aceleasi citate de Coelho.

Youtube-ul cuprinde atat de multa informatie de calitate incat nu stiu de unde as putea sa incep. De pe Youtube am invatat sa cant la doua instrumente. De pe youtube am invatat cele mai superbe trucuri cu carti. De pe youtube am invatat o multime de lucuri utile pentru folosire calculatorului si a programelor pe care le putem instala. Cu toate acestea insa, de cele mai multe ori preferam sa distribuim aceleasi clipuri cu catelusi si pisicute.

Pe internet gasim cele mai mari colectii de resurse gratuite pentru a invata orice meserie ce exista in mediul online si nu numai. Cu toate acestea, de cele mai multe ori preferam sa ne uitam pe Feed-ul Facebook si sa vede:

  • ce citate cu Coelho s-au mai distribuit
  • care sunt cele mai noi clipuri cu catelusi si pisicute
  • si lista poate continua la nesfarsit, bineinteles, cu multe alte astfel de inutilitati

Tu din care categorie preferi sa faci parte? Din cea a ignorantilor sau din cea care stie ca daca tot isi strica ochii in fata unui ecran, macar o face cu un rost?!

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *