Ingrijirea unei pisici Sfinx

Sfinx PisicaPisicile s-au bucurat de o reputatie de a fi independente si ingrijite. De fapt, parintii de pisici garanteaza pentru nevoile lor slabe, facandu-le un animal de companie ideal pentru persoanele ocupate urbane. Si apoi au aparut pisicile sfinx, sa distruga tot ceea ce stiai sau ai presupus ca ar putea fi pisicile. Sunt virtual fara par, au nevoie de sesiuni saptamanale dedicate de intretinere si au nevoie sa li se vorbeasca, cu unele dintre ele devin morocanoase daca sunt lasate singure toata ziua.

Restul este asigurat, pisicile sfinx sunt diferite de orice alte pisici, in sensul ca depind foarte mult de tine pentru o multime din nevoile sale fundamentale, datorita machiajului lor fizic. Daca te uiti dupa un tip de pisica care are propria treaba, asta este sansa ta sa scapi. Daca nu, iata ce trebuie sa stii despre acest animal de companie unic.

Care este spatiul de locuinta ideal pentru Sfinx?

Este de multe ori recomandat ca pasiciile sa fie pastrate in interior pentru a le asigura buna starea fizica, dar este mai mult o regula in caz ca detii o pisica Sfinx. Acest lucru se intampla din cauza ca pielea lor este sensibila, si poate fi ranita daca petrece prea mult timp in soare. Aceste pisici sunt fericite sa traiasca in interior, fie ca este un apartament sau o vila. Casa ta ar trebui sa fie destul de calda pentru aceasta pisica, avand in vedere ca nu au un strat de blana pentru a le proteja de elemente.

Ce le place sa manance?

Pisicile sunt mancatoare foarte delicate si a ta ar putea fi una dintre ele. Sfinxul, in special, are o rata rapida de metabolism comparat cu altele din familia de pisici si necesita gustari mici de mancare de pisici in timpul zilei. Unii detinatori de pisici, propun includerea carnii crude in dieta animalutului tau de companie, daca faci acest lucru asigura-te ce ai tocat carnea inainte de a-ti hrani pisica.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.