Ingrijirea decolteului

Ne ingrijim tenul si avem grija sa nu ne apara riduri, insa nu realizam ca adevaratele probleme care sunt cele mai vizibile sunt cele de la nivelul decolteului si a bustului. Cercetatorii spun ca niciodata nu este prea devreme sa ne apucam sa acordam mai mare atentiei aceste zone, deoarece poate fi prevenit oricand si la orice varsta. Aspectul bustului si al decolteului ne poate imbatrani sau intineri, depinde de ingrijirea pe care o acordam acestor portiuni ale corpului.

Un tratament cosmetic pentru bust si pentru decolteu presupune urmatoarele etape:

  • Se demachiaza si tonifica zona
  • Se efectueaza un gomaj
  • Se face o exfolierea a zonei, pentru a indeparta celulele moarte
  • Se hidrateaza si se hraneste zona cu masti si creme hidratante

La nivelul gatului, se intinde crema cu miscari ascendente, contrar vitatiei, in timp ce pe decolteu se dace un masaj bland, cu miscari largi circulare care trebuie sa porneasca dinspre stern spre exterior.

Se folosesc creme in functie de tipul de ten pe care il aveti. Pentru un aspect de intinerire, se aplica o crema cat mai hisratanta care sa confere luminozitate si fermitate pielii.

Tratamentele trebuie efectuate, in mod natural, zilnic. Trebuie sa stii ca si decolteul sau bustul este la fel de important si sensibil precum  tenul. Asadar, trebuie sa ii oferim aceeasi atentie precum acordam tenlui. Folositi aceleasi produse care le folositi pentru ten si pentru decolteu si bust.

Aplica creme si masti hidratante de doua ori pe zi: o data ziua si o data seara. Foloseste produse specifice tipului de ten. Cerintele pielii vor creste in functie de imbatranirea pielii. Cu cat pielea este mai imbatranita cu atat necesita mai multa ingrijire.

Pana la vasrta de 25 de ani, trebuie sa folosesti creme hidratante, soft, usoare si nutritive. Dupa trecerea acestei limite de varsta, trebuie sa folosesti creme pentru riduri si imbatranire.

 

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *