HTC Desire Eye – pentru dependentii de selfie

Selfie-ul pe care ti l-ai facut arata oribil? E adevarat si stii si tu asta. Nu e vina ta, e vina smartphone-ului. Majoritatea acestor telefoane au o camera frontala mai slaba, de 1-2 megapixeli. Spre deosebire de aceasta mare majoritate, HTC Desire Eye are o camera pentru selfie de 13 megapixeli. Chiar si hardware-ul inclus in acest telefon este unul superior din punct de vedere al specificatiilor – un touchscreen de 5,2 inchi cu o rezolutie de 1920 x 1980, un procesor quad core de 2.3 GHz model Snapdragon 801, 2 GB memorie RAM si 16 GB spatiu stocare interna ce poate fi marit pana la 128 GB cu ajutorul unui card micro SD.

Smartphone-urile cu carcasa din plastic au o reputatie destul de proasta in zilele noastre. Cu totii ne dorim un dispozitiv care sa ne confere lux, care sa atraga privirile. Desire Eye are un design in doua tonuri, rosu si alb, si cu siguranta atrage privirile printre alte telefoane de culoare neagra sau gri metalic. Imbinarile carcasei sunt abia sesizabile, aspectul compact neavand doar rolul de aspect. Sigilat complet, serveste si unui alt scop: este rezistent la umezeala si praf.

HTC a anuntat ca zilele in care aveai de ales intre camera puternica de pe spate si cea frontala, mai slaba, au luat sfarsit. Ambele camere ale acestui telefon ofera fotografii la aceeasi rezolutie, existand si optiunea de dual-LED flash.

Plusul de claritate este binevenit si se face simtit mai ales cand te uiti la selfie-uri pe ecranul computerului. Totusi nu multa lume face asta, majoritatea se uita din ce in ce mai mult la fotografii si selfie-uri de pe mobil, tableta, pe Instagram, Facebook si alte platforme sociale, plus de asta in majoritatea cazurilor selfie-urile sunt decupate si filtrate pana in punctul in care rezolutia pur si simplu nu mai conteaza.

Chestia cu selfie-urile e ca nu au viata prea lunga. Faci unul, in secunda urmatoare inca unul si tot asa. Desire Eye de la HTC se pare ca a dat doar tonul in acest trend al telefoanelor specifice pentru selfie. Vom mai vedea ce aparitii vor mai fi pe piata smartphone-urilor in acest sens.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *