Haine speciale pentru iPhone 6 Plus

Pantalonii si buzunarele lor se dovedesc a fi neincapatoare pentru telefoanele care devin din ce in ce mai mari. Tendinta in telefonie mobila a avut diverse perioade, in care telefoanele mici erau preferate, apoi cele de dimensiuni mai mari, mai apoi din nou a fost apreciata marimea mai mica si iata ca acum am ajuns in era telefoanelor care ajung aproape la dimensiunile unei tablete.

Vesti proaste pentru pantaloni mai ales. Au trecut de mult timp zilele cand telefoanele mai mici decat o palma incapeau lejer in buzunar. Unde le mai putem tine acum, cand au dimensiuni atat de mari? Barbatii nu poarta posete si se vad nevoiti sa le tina majoritatea timpului in mana.

Dimensiunea de 4,7 inch a telefonului iPhone 6 este mai permisiva si s-ar incadra in dimensiunile standard ale buzunarelor, insa pentru modelul 6 Plus buzunarele din fata se dovedesc a fi neincapatoare. Mai ales daca esti femeie, buzunarele din fata sunt minuscule sau nici nu exista, si atunci ce faci?

Desi poate parea amuzant, realitatea este ca avem nevoie de buzunare mai mari pentru a putea tine in siguranta telefoanele. Se pare ca unii producatori de haine iau deja in considerare aceasta varianta, modificand gama de produse conform trendului general al tehnologiei.

Buzunarele din spate, care de obicei sunt mai mari, sunt deocamdata solutia cea mai potrivita pentru depozitarea acestor telefoane. Se pare insa ca si aici a aparut o problema. Noul iPhone 6, atat modelul simplu cat si cel 6 Plus, sunt realizate dintr-un aluminiu maleabil si purtarea lor in buzunar poate sa provoace indoirea in momentul in care persoana sta in pozitia asezat sau face diverse miscari.

Pentru companiile producatoare de haine poate fi o mare durere de cap, intrucat liniile realizate inregistreaza scaderi in vanzari datorita buzunarelor prea mici. Pe de alta parte este si o oportunitate, daca vor face modificarile necesare in gama de produse vor avea numai de castigat, deoarece phabletele au aparut si vor mai rezista o buna bucata de vreme pe piata.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *