Gandeste-te la vanzarea companiei

Multi fondatori se gandesc sa-si vanda cu succes companiile pentru a fi marca succesului. Cu toate acestea dupa ce ai petrecut ultimii cativa ani construind o afacere despre care ai o pasiune, cum decizi ca esti cu adevarat pregatit sa vinzi? Este o alegere mai buna sa stai in conducere si sa continui sa construiesti?

Pentru a decide acest lucru, anumiti antreprenorii au fost intrebati cum au decis sa-si vanda compania si sa stea la conducere, distribuind o idee de a tine minte pentru altii in papucii lor. Acestea au fost raspunsurile :

  • Nu-ti vinde pasiunile

Am petrecut 6 ani construind prima companie pe care am vandut-o. Ziua in care am vandut, a fost una din cele mai mari realizari a vietii mele. Cat de multi oameni au construit cu adevarat o companie si au vandut-o cu succes? Nu multi. Apoi cu cat mai multe luni au trecut, si banii stateau in contul meu in timp ce am incercat sa-mi dau seama ceea ce sa fac in continuare, regretul a inceput sa se aseze. Nu mi-am vandut compania, mi-am vandut pasiunea. Trebuie sa intelegi diferenta. Sa vinzi o companie este un transfer de bunuri. Sa-ti vinzi pasiunea este un transfer de sentimente.

– Roger Bryan – Enfusen Digital Marketing

  • Urmeaza-ti ultimele obsesii

Am vandut patru companii in ultimii patru ani. Multi oameni cred ca suna impresionant, dar motivul pentru care se intampla este din cauza ca stiu ca muncesc cel mai bine cand imi arunc inima si sufletul intr-un proiect. Daca timpul vine cand simt ca in timp ce porgresez sau pasiunea mea pentru un proiect stagneaza, si gandul ca muncind pentru afacerea mea nu ma mai trezeste din pat in fiecare dimineata, mi-am dat seama ca este timpul sa vand. Apoi voi lua banii din achizitie si ii voi folosi pentru a fonda urmatoarea aventura.

– Travis Steffen – Cyber Superpowers

 

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *