Fallen London lucreaza cu Bioware la un proiect

image_315573_fit_480Failbetter Games sunti cunoscuti mai bine pentru jocurile in browser de adventure. Studioul Londonez, cunoscut pentru jocurile de browser Fallen London spune ca ar lucra cu Bioware la un proiect secret.

Failbetter Games spun intr-un post de pe blog ca ar fi colaborat cu creatorii jocurilor Mass Effect si Dragon Age la un proiect in secret pentru un an. Ei sustin in acest post de pe blog ca nu pot sa tina secrete, ei isi iubesc munca si iubesc sa vorbeasca despre munca lor.

Dar pentru un an au lucrat in secret absolut la un proiect pentru o companie mai mare. Cand au inceput sa nu mai vorbeasca despre proiectele lor era din acest motiv, fiind ocupati cu colaborarea lor cu Bioware. Acestia au sustinut ca nu mai iau lucrari de la clienti decat cu exceptii rare, ei bine aceasta a fost o exceptie rara.

Au fost in sfarsit lasati sa dezvaluie cate ceva, insa nu pot sa ne spuna nimic despre proiect inca, doar ca este facut de Failbetter. Dar pot sa ne spuna numele unei companii : Bioware, astfel vom deduce de la sine mai multe. Abia asteapta sa ne spuna mai multa cand vor avea voie s-o faca.

Fallen London e un joc aclamat si criticat, pe browser in care iti alegi tipul de aventura, actiunea avand loc intr-o lume alternativa steampunk a Londrei.

Failbetter a dus pana la capat o campanie de pe KickStarter pentru Sunless Sea, un joc in care jucatorii vor cutreiera un ocean subteran intr-o nava cu aburi customizata.

Suntem foarte curiosi ce este proiectul la care lucreaza Failbetter cu Bioware, probabil va fi un joc browser cu marca Bioware, sau cine stie poate o alta opera de arta a celor de la Bioware. Nu ne ramane decat sa asteptam si sa stam cu urechile ciulite la noutati despre acest proiect.

 

 

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *