Evenimentul anului 2016: Jason Derulo in Londra

Jason Derulo este artistul meu preferat, de aceea auzind ca va concerta in luna februarie in Londra, am zis ca trebuie sa fiu acolo neaparat. Pentru asta mi-am achizitionat deja bilete avion Anglia de la Aerolines dupa data de 15 ianuarie. E mult mai ieftin si am parte de tot pachetul: bilete de avion dus-intors cu toate taxele incluse. Potrivit unor rapoarte, in lume, aproximativ 3 milioane de pasageri zboara in fiecare zi cu avionul. E drept, costul poate fi mai ridicat comparativ cu al altor tipuri de calatorii, dar siguranta si economia de timp pot compensa acest lucru.

Pentru cei care abia se acomodeaza cu acest mijloc de transport, am cateva sfaturi utile ce m-au ajutat si pe mine in calatoriile de pana acum cu bilete de avion de pe Aerolines.ro. De la ce documente sunt necesare, cum poti rezerva biletele in sine si cum te poti orienta in aeroport, pana iti ce este sau nu permis sa iei cu tine in timpul zborului, cum poti proceda in cazul in care iti sunt ratacite bagajele si ce poti face pentru a-si depasi teama de zbor, prin toate acestea am trecut si eu.

Rezervarea de locuri pentru zboruri se face cu ajutorul sistemelor internationale computerizate de rezervari, prin care agentiile de turism au acces la bazele de date ale companiilor de transport aerian si la blocarea locurilor pentru o anumita cursa in favoarea pasagerilor. Site-ul care m-a ajutat foarte mult pe mine sa rezerv bilete spre destinatiile dorite, de fiecare data, este Aerolines.ro. Acum, concertul James Derulo de pe 5 februarie 2016 de pe O2 Arena, din Londra imi va fi ca un fel de cadou de Craciun intarziat, facut mie chiar de mine.

Preturile biletelor de avion oferite de Aerolines.ro se calculeaza in functie de diferite conditii impuse de companiile de transport aerian si poate fi diferit in functie de perioada in care se calatoreste, numarul de zile petrecute la destinatie, varsta sau clasa de confort dorita. In cazul meu, este vorba despre o plecare din Bucuresti cu compania aeriana Blue Air, sosirea facandu-se in aeroportul londonez Heathrow, unul dintre cele mai mari si mai aglomerate aeroporturi europene, in care oricine poate gasi orice ar avea nevoie.

Abia astept sa ajung in Anglia dupa sarbatori si sa il ascult live pe Jason Derulo, idolul meu!

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *