In Dreadnought, mai mare inseamna mai bun

Esti producatorul lui Spec Ops : The Line, un third-person shooter cu o poveste captivanta care relateaza transformarea unui soldat, in nebun. Ce urmeaza sa creezi in continuare? Ei bine, un joc multiplayer de lupta in spatiu, desigur.

Producatorul Yager este cunoscut pentru realizarea declaratiilor, dar in timp ce declaratiile lui Spec Ops : The Lines au fost puternic tematice, Dreadnought pare sa aiba un scop mai simplu. Dupa cuvintele directorului de joc Peter Holzapfel, ce are legatura cu primul trailer al jocului, acestia au vrut sa realizeze un joc despre nave spatiale mari, nu nave spatiale mici. Cu siguranta Yager, a facut exact acest lucru cu trailerul amuzant, desi inspiratia pentru Dreadnought a venit dintr-o parte serioasa stiintifico-fantasticului. Holzapfel spune ca ideea a venit fiindca sunt o multime de referinte de filme atat de iubite si a serialeleor de la televizor, cum este Battlestar Galactica, Star Trek , Han Solo si asa mai departe. Dar nu sunt atat de multe jocuri cu nave spatiale mari, asa ca acestia au vrut sa transforme acest lucru intr-un joc foarte accesibil pentru ei.

La evenimentul E3 2014, un scriitor de la Gamespot, a stat cu Holzapfel si colegii sai si au jucat cateva meciuri, din jocul free-to-play de actiune ce urmeaza sa apara cu alti membrii ai presei. Ceea ce a urmat a fost una din cele mai placute experiente de gameplay pe care acesta a avut-o la e3. In contrast, Dreadnought este lent si tactic, simtindu-se mai mult ca un joc de batalii navale ce are loc pe o mare, decat un joc spatial ca Elite sau Starlancer. In cele 2 deatmatch-uri pe echipe pe care acesta le-a jucat, prima data a ales un corvette, sperand sa se grabeasca in batalie, lovind puternic, si apoi sa se indeparteze inainde ca navele de lupta uriase sa il marcheze ca o tinta periculoasa. Chiar si cu aceasta nava, cea mai mica disponibila, se misca destul de incet.

Cu toate acestea lupta a fost mareata si distractiva, de aceea asteptam sa auzim mai multe despre acest joc.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *