Dragostea pe internet

Ati auzit probabil oameni care s-au cunoscut pe internet, s-au  indragostit unul de celalalt si care au ramas pe viata impreuna. Sigur, este greu de crezut ca o dragoste pe internet poate rezista ani de zile si ca iti poti face o familie dintr-o simpla conversatie.

Astazi, internetul a pus stapanire pe fiecare dintre noi, si ne influenteaza pe fiecare dintre noi in mod direct. Cei mai multi oameni nu isi pierd timpul citind ceva interesant pe internet ci il pierd pe retele de socializare. Dintr-o banala conversatie pe internet se pot construi adevarate povesti de dragoste. Exista oameni care nu s-au cunoscut niciodata si care sustin ca se iubesc neconditionat dintr-o banala conversatie pe internet care a evoluat din ce in ce mai mult.

Exista persoane care cred in aceste povesti de iubire. Sunt persoane care se indragostesc in primul rand de felul de a gandi si aborda o persoana si in al doilea rand exista persoane care nu doresc sa se lase influentate de frumusetea fizica pentru a cuceri sau a fi cuceriti. Dar ce se intampla in momentul in care realizezi ca persoana pe care ai cunoscut-o pe internet nu este la fel ca cea reala? Ce faci cand te indragostesti si astepti cu sufletul la gura sa cunosti acea persoana iar acel lucru nu se intampla niciodata?

Cea mai mare parte a oamenilor, printre care ma enumar si eu, nu se pot lasa influentate sau cucerite printr-o simpla conversatie pe internet. Nu te poti indragosti de o persoana doar din cuvintele pe care le tasteaza, nu poti avea incredere intr-o persoana pe care nu ai cunoscut-o niciodata.

E adevarat. Te poti confesa unei persoane pe internet in cazul in care nu ai cui sa ii spui ce ai pe suflet, poti lega o prietenie. Insa nicidecum nu se pot crea legaturi emotionale cu o persoana pe care nu o cunosti.

Insa nu poti crede pana nu ti se intampla !

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *