Doua festivaluri importante in capitala

In urmatoare perioada vom avea ocazi sa participam la 2 festivaluri importante in Bucuresti. Cateva trupe mari de muzica rock vor concerte in urmatoarea saptamana in capitala. Nume ca Iron Maiden, Rammstein, Bullet for my valetine sau Enslaved vor concerta in Romania.

Iron Maiden vor avea concert pe 24 iulie in Piata Constitutiei, in cadrul turneului Maiden England. Turneul cu acelasi nume din anii 80′ a avut un mare succes, acum au venit cu multe imbunatatiri in cadrul spectacolului datorita tehnologiei moderne. Isi propun sa aibe un spectacol de lumini, aranjamente de scena si alte detalii care sa impresioneze publicul. Biletele pot fi cumparate de pe Eventim.ro, pretul unui bilet normal fiind de 170 ron. Pentru cei care vor sa stea mai in fata cand favoritii lor vor concerta, pot alege biletele Golden Circle, la pretul de 255 ron.

In cadrul festivalului Rock the City 2013 vor concerte alte 10 trupe, prin care si Rammstein. Inca din toamna anului trecut s-a anuntat participarea celor de la Rammstein in cadrul acestui festival. Ei sunt si headlineri festivalului, fiind o trupa iubita de toti ascultatorii de muzica rock. Dupa ce au concertat pentru prima oara in Romania in anul 2010 si-au facut si mai multi fani, pentru ca un concert Rammstein nu poate fi trecut cu vederea. Ei vor concerta pe 28 iulie, in ultima zi a festivalului.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.