Despre noul Lenovo ThinkPad X240

Plusuri

-Carcasa tare

-Tastatura excelenta

-Display IPS luminos

-Durata de viata excelenta a bateriei

-Touchpad si spatiu pentru mana foarte mare

Minusuri

-Tastele sunt un pic cam luminoase

-Se incalzeste destul de tare

-Ofera o garantie standard mai mica decat la alte laptopuri

O durata lunga de viata pentru baterie, un ecran IPS luminos si una din cele mai bune experiente cand vine vorba de scris, transforma Lenovo ThinkPad X240 in unul din cele mai bune laptopuri compacte de business de pe piata.

Laptopul pentru business Lenovo ThinkPad X240 nu ofera prea multe schimbari fata de generatia anterioara, X230. Bineinteles, asta se intampla pentru ca versiunile anterioare au fost printre cele mai bune laptopuri compacte, de business, de pe piata.

Modelul Lenovo ThinkPad este putin mai luminos si mai subtire, are o grosime de 0,8 inch ce il transforma in unul din cele mai compacte Ultrabook-uri.

Lenova a extins spatiul de odihna pentru incheietura, a marit tastatura si a adaugat un ecran optional IPS touchscreen.

Deasemenea, acum dispuneti atat de o baterie interna cat si de una externa. Impatimitii calatoriilor pot schimba bateria externa fara ca laptopul sa fie inchis. Cu bateria extinsa, laptopul a stat pornit in teste pentru 17 ore.

Procesorul este un Core i5-4200U. Deasemenea, sunt versiuni cu procesoare si mai puternice daca ai neaparat nevoie de asa ceva. Deasemenea puteti opta pentru un maxim de 8 GB RAM si un SSD de 256 GB.

Colectia echilibrata de componente duce la o performanta foarte buna. Lasand la o parte abilitatile grafice, motivul pentru care ati vrea sa nu va jucati prea mult pe acest laptop e ca se incalzeste foarte tare. Bineinteles, in circumstante obisnuite -navigare pe internet, scrierea unui document, vizionarea unui film- vor pastra laptopul la temperaturi normale.

Dell a reusit sa bata Lenovo cand a venit vorba de garantia standard, oferind o garantie de 3 ani, fata de doi oferiti de Lenovo.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *