Despre moralitate si amante

Iubirea este foarte imprevizibila si din acest motiv ne poate lua mereu in surprindere atat pe noi cat si pe cei din jurul nostru. De foarte multe ori ramanem blocati si nu ne vine sa credem de ceea ce suntem in stare pentru iubirea noastra.

Stim ca o femeie care are o relatia extraconujugala este mult mai judecata decat un barbat care are o astfel de relatie. De ce se intampla acest lucru? Un lucru este cert: in acest secol al vitezei si al tehnologiei, femeile si barbatii au aceleasi drepturi si aceleasi obligatii. Din punct de vedere politic si social, au aceleasi drepturi.

Problema apare in perspectiva moralitatii atunci cand femeile care insala sunt vazute mult mai rau decat barbatii. Pentru ca exista anumiti barbati care isi pun intrebarea de ce femeia de langa ei ii insala, va ofer cateva indicatii si cateva raspunsuri pentru aceasta intrebare.

Iata care sunt motivele pentru care femeile aleg sa insele:

In primul rand pentru ca sunt mintite. Si daca va ganditi ca nu ati mintit-o sau ca nu aveti motive sa se spuna ca ati inselat-o, trebuie sa stiti ca nu de partener vorbim ca o minte. Vorbim despre acel Don Juan, tanar, care isi ascunde verigheta si pare sa nu aiba obligatii. In schimb, ii ofera femeii o atentie debordabila, vorbeste atat de frumos cu ea si ii promite vorbe atat de mari.

In realitate, femeile nu raman decat cu vorba pentru ca acesti barbati mint foarte mult pentru a-si atinge scopul. Vorbele dulci si curtoazia sau disponibilitatea cu care se afiseaza le fac pe femei foarte vulnerabile si sa renunte foarte usor la principii.

Nu inseamna ca femeia care cade in mrejele barbatului nu este o femeie puternica sau ca este de moravuri usoare insa este o femeie sensibila si simte ca gaseste refugiul si cuvitnele pe care nu le gaseste acasa in bratele altui barbat chiar daca lucrurile sunt altfel in realitate.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *