Despre intimitati si rapoarte- cum stam la capitolul „dormitor”

Timpul trece ingrijorator de repede si din fetita cu codite si pampoane se transforma atat de repede intr-o femeie cuceritoare. Ai spune ca parintii sunti obsedati de ideea ca tinerii din ziua asta astazi sa isi pastreze puritatea cat mai mult caci pana la urma au timp mai tarziu sa experimenteze si intimul. Dar nu se intampla asta caci tentatiile sunt mari. Statisticile arata ca:

  • In medie fetele, adolescentele isi pierd puritatea la varsta de 16 ani. Media caci realitatea de multe ori are o alta fata. Si totusi este prea devreme.
  • De-a lungul vietii o femeie are in medie 8 parteneri intimi. Intr-o comparatie cu barbatii acestia se claseaza la pragul de 12.
  • In trecut astfel de cifre erau injumatatite ceea ce arata cat de mult s-a schimbat viata intima in ultimii 20 de ani.
  • Femeile din lumea moderna sunt de patru ori mai predispuse sa incerce o aventura cu o femeie.
  • Cu toate acestea se pare ca adultii din zilele noastre au mai putin timp pentru intimitati astfel ca frecventa este cu mult mai scazuta fata de generatiile din trecut. Mai concret se pare ca exista o medie de 3 partide intr-o luna. Dar doar 1 din 10 se preocupa de problemele din intimitate.

Pe principiul avem timp pentru multe si de fapt pentru nimic in lumea moderna exista o mai mare deschidere la nou, la aventura insa in egala masura totul este cu o frecventa mult mai scazuta. Ne avantam atat de repede in ghearele vietii cand inca de la 16 ani dorim sa fim in randul adultilor si totusi pornim cu avant si continuam cu incetinitorul.

Nu este asta pana la urma cautarea fericirii? Filmul „What’s your number” spune o poveste asemanatoare. Ingrijorata pentru numarul impresionant de barbati cu care a avut relatii personajul principal se se preocupe de modul prin care sa stopeze asta si sa incerce o revenire insa si o implinire in plan sentimental.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *