Despartire fara suferinta

Atunci cand ne implicam intr-o relatie toate lucrurile sunt roz si nici nu ne trece prin cap faptul ca va trebui la un moment dat sa ne despartim. Este normal ca atunci cand ne implicam intr-o relatie sa vedem ca toate lucrurile sunt perfecte insa pe parcursul ei ne vom da seama ca nu sunt chiar asa si de foarte multe ori, chiar ne dam seama ca persoana de langa noi nu este tocmai cea mai potrivita si ca ne-am dori altceva decta ceea ce avem.

Asadar, ajungem intr-un punct in care nu prea stim cum trebuie sa facem ca sa ne despartim. se intampla in acele momente in care ne dam seama ca nu avem nici un sentiment pentru persoana de langa noi si ca relatia cu ea nu aduce nimic bun sau nici un plan interesant de viitor. Atunci, multe persoane se hotarasc sa puna capat relatiei chiar daca una dintre persoane, de regula sufera. Nu este deloc placut sa spunem cuiva ca nu ne mai dorim o relatie cu persoana repsectiva mai ales daca persoana tine destul de mult la noi. Asadar, iata ce ar trebui s afaci daca nu stii cum sa pui capat relatiei:

 Spune-i in fata

Este foarte important sa ii spui in fata ceea ce simti. Cel mai bun mod de a-i spune „adio” iubitului tau este atunci cand sunteti fata in fata. Cu siguranta, acesta nu va fi un lucru tocmai placut, dar este cel mai corect. Dar nu acasa, ci intr-un loc public, cum ar fi o cafenea sau un parc. Cu siguranta aici nici unul, nici altul nu va indrazni sa ridice tonul sau sa arunce vorbe urate.

La telefon

Sigur ca poti sa ii spui si la telefon aceste lucruri insa nu stiu daca este chiar cel mai indicat. Poti sa ii explici la teelfon ca nu mai merge relatia insa ai grija ca dialog sa fie cta se poate de scurt si cu tact.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *