Dependenta de cafea

Decafeinizarea. Da am inventat cuvantul, dar aici este locul in care incepem sa facem niste schimbari chimice. Folosind procesul de a bea ceai cafeinizat, incepe sa inlocuiesti ceaiul cu cofeina cu cel fara cofeina. De acea alegeti un brand cu ambele varietati inainte de a incepe. Gustul va ramane acelasi, dar cofeina evident va scade drastic.

Nu-ti schimba somnul. In timpul intregului pronces, este critic sa nu faci schimbari in programul tau de somn. Nu vrei sa inlocuiesti cofeina cu somnul, vrei sa scapi de nevoia de un supliment impreuna.

Dupa cum am mentionat, abordarea poate fi folosita cu orice bautura ce contine cofeina de care esti depedent si nu trebuie sa fie inlocuit cu ceai. Bea apa, apa cu gust sau orice altceva cu 0 la % continut cofeina.

Asa am reusit sa ma las de cafea. Acum voi mentiona efectele :

  • Nu mai sunt niciodata morocanos. Am aceiasi energie la 1 noaptea, pe care o am la 6 sau 4 dupa amiaza. Acesta este cel mai mare beneficiu de pana acum.
  • Nu am respiratie de cafea, si pot sa simt gustul pastei mele de dinti la 11 dimineata, chiar daca m-am spalat pe dinti la 6.
  • Stresus si anxietatea au scazut, desi am mai multe lucruri de facut la muna. Pur si simplu nu mai sunt atat de enervat.
  • Adorm in 5 minute in fiecare noapte.
  • Presiunea sangelui meu este perfecta acum. Anterior era putin ridicata.
  • Mi se pare ca nu mai am atat de multe dureri de cap. In trecut, aveam 2-3 dureri de cap pe saptamana. Acum, acest lucru se intampla de 2 ori pe luna.

Asa ca, aceasta este povestea mea. Am scapat de cofeina si da, a fost foarte dificil. Cred ca cel mai dificil lucru a fost sa fac ceaiul si sa gasesc aroma care mi-a placut. Cu toate acestea, acum am scapat de toate aceste lucruri si ma bucur. Secretul este sa planuiesti.

 

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *