De ce inca nu am incredere in convertibile

Personal, de vreo 5 ani incoace sunt adeptul laptopurilor. Pana acum am schimbat doar doua laptop-uri si asta pentru ca imi place sa scot maximul de eficienta si profit dintr-un dispozitiv. Cand vine vorba de dispozitivele mobile, inca am o oarecare reticenta si asta dintr-un motiv simplu: chiar si avand in vedere natura muncii mele, inca nu cred ca un smartphone sau o tableta mi-ar fi de folos.

In principal, ma ocup de content writer si intre timp mai fac promovare, optimizare seo etc. Pentru aceasta insa, inca sunt de parere ca un laptop este un dispozitiv indeajuns de complex pentru a putea sa-mi fac treaba cu el. Referitor la dispozitivele mobile (smartphone-uri, tablete), modalitatea principala de introducere a informatiei este prin intermediul unui touchscreen.

Sunt content writer asa cum am spus si pentru mine, poate cel mai important este modul de introducere a informatiei. Chiar si in momentul in care trebuie sa lucrez la un calculator, nu ma intereseaza capacitatile si performantele lui cat ma intereseaza modalitatea de introducere a informatiei.

Astfel, ma intereseaza mai mult o tastatura mecanica buna, de typing, decat m-ar interesa restul aspectelor. Cand vine vorba de laptop-ul meu, e la fel. In mare parte, il folosesc exact pentru asta. Mai mult decat atat, in mare parte doar asta fac si pentru a-mi face munca intr-un mod cat mai eficient, o tableta sau un smartphone ar fi inutile.

Astazi insa, pe piata apar din ce in ce mai multe convertibile. Ce sunt convertibilele?

Sunt acele tablete care conectate la un dock cu tastatura pot fi oarecum transformate intr-un laptop. Chiar si asa, tot nu cred in capacitatile unui astfel de dispozitv, capacitati care sa le depaseasca pe cele ale unui laptop. Da, dotarile din punct de vedere hardware ar fi oarecum importante insa asa cum am spus, ma intereseaza mai mult tastatura si convertibilele inca nu au o tastatura care sa ma ajute.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *