De ce dormim foarte tarziu

Toata lumea are la un moment dat insomnii si nu reuseste sa doarma atat cat si-ar dori. Aceste insomnii se produc de regula din diferite motive fie ca exista copii mici, fie avem diferite dureri, fie fac vecinii galagie, fie trebuie sa muncim pentru ca nu ne mai ajunge timpul… Exista o sumedenie de motive pentru care oamenii prefera sa nu foarma sau sa se culce foarte tarziu,

Sigur ca aceste lucruri au diferite repercursiuni si ne afecteaza destul de mult viata, intr-un fel sau altuil. Trebuie sa afli cateva dintre motivele pentru care oamenii pierd foarte multa vreme si isi risca sanatatea atunci cand nu dorm:

  • In primul rand, exista multi oameni care muncesc noaptea. Se intampla acest lucru in cazul in care ti se pare ca seful tau nu este suficient de multumit de lucrurile pe care le faci tu. Trebuie sa tii cont ca lipsa somnului iti va afecta foarte mult valorile cognitive si nu vei reusi sa mai faci fata sau sa ai randamente in ceea ce faci. Daca vei incerca din rasputeri sa faci acest lucru nu trebuie sa uiti ca nu vei mai avea aceleasi functii si nu vei mai putea indeplini aceleasi sarcini. Asadar, odihniti-va daca va doriti sa aveti randamente.
  • Un alt motiv pentru care multi oameni aleg sa aiba nopti albe este faptul ca au mai avut pana atunci si li se pare ca dupa ce nu au dormit o noapte se simt in regula. Asadar, inca mai fac si alte incercari de acest gen. Este posibil ca lumea sa ti se para roz dupa o astfel d eincercare si daca ai vazut ca nu te simti rau dupa ce nu ai dormit o noapte, sa crezi ca asa va fi tot timpul. Ei bine, cu siguranta nu va fi asa si nu vei face decat sa iti distrugi sanatatea facand astfel de lucruri.
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *