Cursuri IT online – autoizolarea iti ofera timpul de care ai nevoie pentru a le urma!

Chiar daca am trecut de la starea de urgenta la cea de alarma, nu uita ca pericolul inca exista, deci imbratiseaza pe cat mai mult posibil autoizolarea. Priveste toata aceasta perioada de pauza ca un timp optim in care poti face tot ce iti doresti.

Ai acum, mai mult ca niciodata, timp pentru tine. Iar daca visul tau este sa ai o cariera in IT, atunci cei de la FastTrackIT te pot ajuta in acest sens. O echipa tanara, dinamica, la curent cu noile tehnologii aparute pe piata, iti poate oferi cursuri IT online diverse.

Streamed si Recorder – cele doua alternative ce iti sunt puse la dispozitie

Pentru binele lor, dar si pentru binele tau, cei de la FastTrackIT si-au mutat toata activitatea in mediul online. Pentru ei nu e ceva dificil – oricum activeaza in acest domeniu si isi doresc sa te introduca si pe tine, deci totul se defasoara optim si in astfel de conditii extreme.

Revenind la ale noastre, exista doua module de invatare pe care le poti urma online. Este vorba despre Streamed ce cuprinde cursuri Java Live si Recorded ce cuprinde Testare Online si Moodle Login. Informatii exacte despre aceastea regasesti pe pagina oficiala a expertilor in domeniu – fasttrackit.org.

Poti plati orice curs online, in rate fixe!

Cei de la FastTrackIT, daca alegi sa le urmezi cursurile IT, iti ofera cu mare avantaj. Acesta se refera la modalitatea de plata. Ai posibilitatea de a plati orice curs in rate. Daca alegi sa platesti direct catre ei, suma va fi impartita in 7 rate lunare. Poti opta pentru plata in 12 rate lunare atunci cand vrei sa platesti prin StarBT. Din nou, mai multe detalii in acest sens regasesti direct pe site-ul lor oficial.

Doar cursuri acreditate – pentru o cariera in IT de succes!

Fie ca ai studii medii sau studii superioare, cei de la FastTrackIT iti pun la dispozitie cursuri online acreditate. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, o data cursurile terminate, vei primi un Certificat de Absolvire eliberat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei si Cercetarii. Acest certificat este acceptat atat oriunde in U.E., cat si in S.U.A. si Canada.

Asta inseamna ca studiile iti vor fi recunoscute in aceste uniuni. Cariera ta de programator, de expert in IT poate incepe cu cei de la FastTRackIT, avand in vedere ca iti ofera posibilitatea de a urma cursuri acreditate.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *