Curand un MOBA pe tableta

iPad MobaCe te joci acum pe tableta? Poate e Monument Valley, Threes sau chiar Candy Crush Saga ? Un nou joc va fi in curand lansat, in decursul lunillor urmatoare, vei vrea sa joci un MOBA hardcore pe iPad-ul tau. Super Evil Megacorp lucreaza momentan la Vain Glory, un MOBA pentru tablete, acela incearca sa recreeze succesul lui League of Legends. Prima mea reactie a fost foarte sceptica. Si apoi mi-am amintit un lucru, mi-am petrecut noaptea trecuta intr-o sala de joc unde toata lumea juca Hearthstone impotriva celuilalt, toti cu porpriile laptopuri si tablete.

Acesta este pariul Super Evil Megacorp, toata lumea are tableta si exista o piata in crestere, pentru jocurile desne pe care un grup de oameni il pot juca impreuna in aceiasi camera.

Directorul executiv al companiei, Kristian Segerstrale, ce a cofondat anterior Playfish, spune ca iPad si iPhone sunt capabile de aceste experiente de joc, dar software-ul inca nu a fost facut.

Totusi primul gand care ne vine inminte cand vine vorba de App Store, sunt cloenele Flappy Bird si Candy Crush. Exista un motiv pentru care toti oamenii sunt sceptici despre a juca titluri lungi pe tableta. Au fost o multime de jocuri care s-au stabilit pe piata.

CEO-ul Bob Daly a asamblat o echipa, momentan in jur de 16 producatori, care includ fosti angajati din Riot Games, Rockstar si Playfish pentru a munci la Vain Glory. Este un joc de 3 vs 3, putin mia mic decat modurile principale din League of Legends si Dota 2, si jocul a fost creat cu propriul motor de proprietar. Acum, Vain Glory, este beta testat in Sud-Estul Asiei, si Daly spune ca echipa este concentrata pe jucatorii de Dota 2 si League of Legends. Studioul a securizat alti 11.6 milioane de dolari, ce aduce fondurile totale pana la 15 milioane de dolari. Suna mult, dar aceasta echipa incearca sa intreaca League of Legends, ce au estimari de 624 de milioane de dolari in 2013.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *