Cum sa paginezi comentariile in WordPress

Ai observat poate ca articolele la care ai multe comentarii se incarca mult mai greu decat cele la care ai comentarii putine. Pentru faptul ca cele mai comentate articole sunt si cele mai populare, vei vrea ca acestea sa se incarce repede. In acest articol, oferim un tutorial care te va ajuta sa paginezi comentariile in WordPress, pentru a creste viteza de incarcare a articolelor cu multe comentarii.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te loghezi in WordPress admin si sa mergi la Settings>Discussions. In continuare, uita-te la sectiunea care spune Break comments into pages. Doar selecteaza numarul de comentarii pe care il vrei pe fiecare pagina si modul in care vrei ca acestea sa fie afisate.

How to Paginate Comments in WordPress

Odata ce faci asta, bazandu-te pe stilul temei, fie vei vedea o paginatie numerica a paginilor de comentarii, fie vei vedea link-uri de genul Previous si Next. Mai multi utilizatori ai platformei CMS WordPress au spus ca uneori, paginile cu comentarii vor returna un ecran alb pentru ca aceste pagini supraincarca serverul.

Daca nu apare un ecran lent, posturile sau paginile tin sa se incarce foarte greu. Recomandam cu tarie paginarea comentariilor in cazul tuturor acestor tipuri de pagini sau posturi.

Pentru articolele lungi, poti deasemenea sa folosesti paginarea. Pe cele mai bine codate teme, tot ce trebuie sa faci este sa introduci <!––nextpage––> oriunde vrei sa inceapa pagina urmatoare. Paginarea se va realiza automat. Asigura-te ca folosesti in post editor Text view in loc de Visual view.

Daca din anumite motive aceasta metoda nu functioneaza, va trebui sa adaugi urmatorul cod in fisierul single.php al temei.
<?php wp_link_pages(); ?>

Dupa ce ai adaugat aceasta linie de cod, paginarea articolelor va functiona.

Speram ca acest tutorial v-a fost de ajutor in paginarea corecta atat a articolelor cat si a comentariilor.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *