Cum sa obtii un venit mai mare?

Ascute-ti cutitul analitic. Indiferent care este zona ta de interes, devino mai bine echipat pentru a realiza analize. Exerseaza analizand declaratiile financiare. Fii atent la diferite aspecte pe care expertii din domeniu le analizeaza. Incepe cu orice te plateste compania ta sau organizatia. Indiferent daca o detii sau nu, invata sa o analizezi cum o face si detinatorl. Daca esti intr-o zona tehnica, exerseaza analizarea problemelor la care lucrezi si gandeste problema ca si cum ai fi un expert sau un detinator cu un interes legitim de rezultat.

Intreaba. Intreaba de comanda daca vinzi ceva. Ridica telefonul, chiar daca pare sa cantareasca 100 de kilograme, cand este timpul sa ii ceri unui client o intalnire. Cand esti fata in fata cu persoana, intreaba de comanda chiar daca nu se stie daca o s-o primesti si sansele sunt mari sa primesti un refuz. Cere-i sefului tau o marire daca chiar esti atat de valoros pe cat crezi ca esti. Cere feedback-ul unui coleg daca nu esti sigur. Cere un pachet de severitate mai generos daca ai gresit. Oamenii tind sa evite intreabarile dificile, general pentru cei care nu pun astfel de intrebari.

Concentreaza-te. Acest lucru este distras de atat de multi oameni in atat de multe locuri incat devine un cliseu. Dar asta nu ne face mai putin valorosi. Asa ca, la fel ca multi dintre noi in trecut, concentreaza-te, concentreaza-te, concentreaza-te.

Cheltuie mai putin. Cheltuirea banilor de multe ori ia timp si efort in a face bani. Poate slabi substantial baza ta de putere daca iti risipesti resursele financiare si te lasi independent.

Poate ai observat ca unuele lucruri de mai sus sunt scrise dintr-o perspectiva financiara. Acest lucru nu este realizat accidental. Exista o corelatie puternica dintre venitul unui om si proximitatea sa in aspectele financiare a jobului sau afacerii.

 

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *