Cum ne imbracam la birou

Fiecare firma are propriul regulament. Acest regulament include si un dress code, daca se poate spune asa. Acum, majoritatea cititorilor vor spune ca nu li s-a impus un anumit stil vestimentar la serviciu. Sigur, de multe ori angajtorii ezita sa specifice faptul ca firma impune anumite conditii legate de stil pentru ca se asteapta ca persoana sa stie ca nu poate veni imbracata la serviciu la fel cum merge imbracata la piata. Sigur, acest lucru difera in functie de job-ul pe care il aveti.

In cazul in care lucrati la birou, este lesne de inteles ca trebuie sa aveti o anumita tinuta. Nu puteti sa mergeti la serviciu cu hainele cu care aveati de gand sa mergeti la piata sau la club. Unele femei fac foarte multe greseli de vestimentatie. Iata care sunt acestea:

In primul rand hainele vulgare nu trebuie sa isi aiba loc la birou. Acestea pot fi purtate in club sau in alta parte insa nu este deloc indicat sa fie purtate la birou. Evita sa porti haine sexy si incearca sa ai o tinuta, decenta, cu gust si stil. Sexy nu inseamna sa ai picioarele goale sau un decolteu extrem de generos ci putem fi sexy si daca purtam pantaloni, sau o fusta conica. Important este felul in care ne alegem tinutele.

De asemenea, multe femei au tendinta de a folosi foarte multe accesorii. O tinuta prea accesoritzata nu poate fi decat un kitch care incearca sa atraga atentia tuturor colegilor. Este important sa nu accesorizati prea mult tinuta sau sa nu mergeti la birou cu mainile pline de bratari sau cu degetele pline de inele. Nu face astfel incat sa atragi atentia prin fiecare miscare.

Nu purta niciodata haine murdare sau vechi. Chiar daca nu iti permite bugetul este foarte importanta sa ai o tinuta curata, iar hainele sa nu fie aceleasi pe care le purtai si acum 10 ani.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *