Cum ne ajuta Facebook-ul

In ziua de astazi toata lumea are un cont pe facebook, indiferent de sex, origine sau varsta. Se pare ca aceasta retea de socializare a produs o adevarata monopolizare la nivel global iar oamenii sunt absolut captati de ea. Stim ca cei mai multi dintre oameni nu pot sa reziste fara sa afle ce a mai facut un prieten sau ce s-a mai intamplat, ce eveniment sau daca s-a mai petrecut ceva interesant in randul prietenilor.

Facebook-ul creaza fara nici o indoiala dependenta si este foarte important sa beneficiem de serviciile lui cu o anumita limita. Exista cateva beneficii de care avem parte in cazul in care folosim facebook-ul. Iata care sunt acestea:

  • In primul rand, facebook-ul ne relaxeaza. Daca iti petreci timpul pe Facebook, vei deveni mai relaxat si mai putin stresat, au descoperit cercetatorii din cadrul Institutului de Tehnologie din Massachusetts si Universitatii din Milan.
  • Apoi, vei reusi sa iti gasesti un job mult mai usor pe facebook. Din ce in ce mai multi angajatori folosesc reteaua de socializare ca instrument de recrutare cu scopul de a descoperi cei mai candidati pentru un anumit post sau de a identifica anumite trasaturi de caracter ale candidatilor. Conform studiilor, un angajator isi poate da seama cu usurinta daca un candidat va fi potrivit pentru un anumit post si poate deduce care este personalitatea viitorului angajat doar aruncand o privire asupra profilului sau Facebook, iar aceasta prima impresie se dovedeste a fi adevarata, de cele mai multe ori.
  • Creste increderea de sine. Pentru oameni este foarte importanta parerea celorlalti despre ei. Asadar, daca primesc un like la o anumita poza utilizatorii facebook-ului stiu ca au fost apreciati. Ei bine, acel buton poate creste semnificativ increderea de sine deoarece utilizatorii devin mai increzatori in ei.

 

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *