Criterii de alegere a mobilei

In momentul in care intram intr-o casa este foarte important ca aceasta sa fie cat mai primitoare, mai spatioasa si sa ofere o senzatie de caldura. Multe persoane fac greseli foarte mari atunci cand isi aleg mobilierul, dezavantajand spatiul din incapere.

Living-ul este camera cea mai importanta, fiind cea in care se intalnesc toti membrii familiei, povestind despre lucruri frumoase. Practic, living-ul este locul care uneste familii, care leaga prietenii. Este o camera de oaspeti care trebuie sa fie mereu calda si primitoare pentru toata lumea.

Exista foarte multe livinguri care arata caniste adevarate colectii de premii si trofee insa este foarte important sa nu transformam living-ul intr-un astfel de incapere. Living-ul nu trebuie sa aibe un aspect colectiv ci trebuie sa ofere o senzatie de relaxare, de primire.

In momentul in care avem intr-o incapere o adunatura de mobilier sau in momentul in care mobilierul provine de la producatori diferiti, cu linii diferite, este normal ca acesta sa arate dezastruos.

Este foarte important ca mobilierul sa fie adaptat, sa fie corespunzator dimensiunii incaperii, sa aiba culorile si liniile potrivite. Pentru a obtine acest lucru este foarte important sa faci astfel incat sa achizitionezi tot mobilierul de la acelasi producator, intr-un set. In cazul in care nu poti sa achizitionezi un set, ai putea sa incerci cel putin sa asortezi piesele de mobilier cu decorul camerei.

Artamobilei.ro pune la dispozitie o gama foarte variata de mobilier, de toate dimensiunile, potrivite oricarei incaperi si oricaror gusturi. Tot ce trebuie sa faceti este sa va documentati si sa faceti alegerea cea mai potrivita.

De multe ori, oamenii fac greseli atunci cand aleg mobilierul aleg unul nepotrivit ca si dimensiune doar pentru ca pare a fi potrivit din punct de vedere estetic. Ei bine, trebuie sa faceti cea mai buna alegere. De exemplu, in cazul in care nu stiti ce tip de mobila se potriveste living-ului sau bucatariei dvs. puteti sa apelati la unul dintre consultantii arta-mobilei.ro care va pot sfatui si va pot da cele mai bune indicii ca sa faceti cea mai buna alegere.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere in ceea ce priveste mobilierul pentru living:

  • In primul rand, trebuie sa va ganditi ca niciodata nu cumparati un mobilier pentru o perioada mai scurta de timp. In momentul in care cumparati un mobilier o faceti pentru o perioada mai lunga de timp asa ca trebuie sa stati departe de mobila ieftina. Pentru ca faceti o investitie atat de rar, nu ar trebui sa va ganditi la economie. Astfel, daca vei cumpara un mobilier ieftin, vei avea parte de calitate direct proportionala. Incearca sa cumperi mobilier de buna calitate, care sa se potriveasca perfect incaperii.
  • Apoi, este foarte important sa incerci sa cumperi mobilier in culori neutre. Culorile neutre vor fi foarte potrivite oricarui tip de locuinta. Incearca sa optezi pentur canapele, fotolii sau mobilier in culori neutre.  Cu cat mobilierul este in culori neutre cu atat iti va fi mai usor sa le asortezi.
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *