Creativitatea buna la locul de munca

Creativitatea nu este doar pentru oameni creativi. Este o unealta mentala surprinsa de angajatii din toate categoriile de munca. Multi cred ca este cheia catre succesul afacerilor, chiar daca cuvantul insasi a devenit foarte uzat si neumblat.

Daca nu te simti inspirat recent, nu-ti fie frica. Cercetarile au aratat ca, creativitatea poate fi invatata, la fel ca orice alta abilitate. Toata lumea are acest potential, dar nu toata lumea isi ia timpul si efortul de a-l tranforma dintr-un potential intr-o putere.

Nu te poti forta sa fii creativ la cerere, dar poti incerca din greu sa fii tu insuti si colegii tai. Incercati aceste sfaturi pentru a-ti stimula creativitatea la locul de munca.

Trebuie sa ai un hobby, orice hobby

Nu ar trebui sa te astepti sa ai idei bune, daca ai incetat sa cresti organul care vine o data cu ele. Printre toate departamentele, exercitiile, arta, muzica si alte hobby-uri iti pot imbunatati abilitatile creative. Vei purta de asemenea energia creativa la munca, ce are un impact asupra modului in care abordezi o problema rezolvand-o si idealizand-o.

Investitia in activitati creative de dupa munca cu echipa ta este de asemenea o idee buna. Incearca sa joci un joc, sa bei un vin sau sa pictezi.

Alternativ, determina pe toata lumea sa ramana si sa creeze impreuna. Munceste cu orice platforma iti ofera cea mai mare claritate, pe o tabla scolara, o hartie sau chiar lego.

Ai putea transforma aceste sesiuni in orele saptamanale creative, in care echipa ta trebuie sa rezolve probleme folosind diferite platforme. Si mai degraba decat sa rezolvi problemele legate de munca, incearca sa faci ceva nou si palpitant, in modul creativ, care sa te ajute sa-ti dezvolti creativitatea si sa fii mai productiv, atat in viata cotidiana, cat si la locul de munca atunci cand este nevoie mai multa.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *