Cele mai bune softuri pentru web design

Crearea unui site este un mod superb pentru promovarea unei afaceri, a unui brand personal insa un site care sa arate foarte bine, profesionist si care in acelasi timp sa coste putin, nu e lucru usor de facut sau de gasit. Sunt o multime de teme si template-uri online ce te pot ajuta sa creezi un site simplu si profesionist.

Totusi, sunt persoane care vor sa o ia de la 0 si pentru ei, lucrurile sunt putin mai complicate. Poti angaja un web designer pentru a crea ceva unic insa in functie de ce vei dori sa creezi, te va costa destul de mult. In schimb, poti descarca softuri gratuite si te poti apuca de unul singur sa creezi un design. In continuare vorbim despre cateva din cele mai bune softuri gratuite de realizare a design-ului unui site.

Inaite sa incepi realizarea site-ului, este important sa iti achzitionezi un nume de domeniu. Cauta online dupa cei mai buni registeri de domenii. Daca doresti sa creezi ceva exclusiv pentru mediul online romanesc, cea mai buna solutie este sa achizitionezi de la ROtld un domeniu cu extensia .ro, pe viata.

CoffeeCup Free HTML Editor

Cel mai bun pentru incepatori care prefera sa lucreze cu template-uri

CoffeeCup Free HTML Editor

Pentru ca aceasta este versiunea gratuita a softului original care costa 80$, nu are toate facilitatile incluse. Cu toate acestea, e un soft mai mult decat suficient pentru crearea unui site complet functional. Are inclusa si o optiune de Help, optine ce se poate dovedi a fi de mare ajutor mai ales in cazul incepatorilor. Te poate ajuta sa creezi un design nou, sa incluzi template-uri si sa scapi de ingrijorarea faptului ca nu stii programare. Poti de asemenea sa opresti aceasta functie de Help si sa te bucuri liber de toate optiunile pe care le ofera acest soft. Mai multe astfel de softuri in articolele urmatoare.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *